Zapékané těstoviny s párkem
Recept ještě nebyl hodnocenDáme do vroucí vody vařit těstoviny,doba je určená výrobcem. Mezitím do kastrůlku dáme olej a nakrajíme si tam jednu cibuli. Přidáme párky ,který jsme si nakrájeli na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Dáme do vroucí vody vařit těstoviny,doba je určená výrobcem. Mezitím do kastrůlku dáme olej a nakrajíme si tam jednu cibuli. Přidáme párky ,který jsme si nakrájeli na…
Maso protáhneme okurkami, slaninou a párkem, osolíme a opepříme.V kastrole rozehřejeme olej s máslem a opečeme zbytek slaniny, přidáme nakrájenou cibuli, orestujeme a…
Snadný a rychlý svačinový salát, co zvládnete připravit každý. Uvařené párečky nakrájíme na kolečka, smícháme s kapií a dochutíme. Celé to pak spojíme majonézou, která…
Listové těsto rozválíme na cca 3-4 mm silný plát. Nakrájíme obdélníky podle toho, jak velké párky budete dávat. Obdélník by měl dostatečně veliký, aby šel párek pěkně…
Rychlovka z vašich oblíbených párků a listového těsta, která je skvělou volbou jako pohoštění pro hosty. Určitě je ocení i děti jako rychlou a hravou večeři. Dip k…
Sýrová roláda plněná pomazánkovým máslem a šunkou se výborně hodí na všechny rodinné události a oslavy. Je to jednoduché a moc dobré pohoštění. Sýr necháme v troubě…
Miska husté polévky s krajícem dobrého chleba bez problémů vydá za hlavní chod, zvlášť když obsahuje i luštěniny. Poctivá čočková nezklame snad nikoho – znáte i tuhle…
Máte chuť na dobrou polévku, která bude vydatná a pěkně vás zahřeje? Připravte si tedy tuhle čočkovou. Je snadná na přípravu, skvěle zasytí a moc si na ni pochutnáte.…
Anglickou slaninou vyložíme formu na bábovku. Plátky se musí překrývat a nezapomenout i na střed formy. S rozmrazenou sekanou uděláme první vrstvu, pomáhám si lžící a…
Přijde vám návštěva a vy přemýšlíte, co udělat jen tak k vínu? Vrstvy nadýchaného těsta proložené pořádnou dávkou česneku se od sebe krásně odlupují a dělají z těchto…
Do pekáčku nalijeme olej. Dáme ho do trouby vyhřáté na 240 stupňů. Párky přepůlíme a špičky nařízneme do kříže. Vložíme je do pekáčku na rozpálený olej. Z mléka, vajec…
Na tuku si osmahneme cibulku, přidáme párek, trochu osmahneme, pak přidáme zeleninu a osolíme a trošku opepříme. Mezitím si uvaříme rýži a při varu přidáme kari koření,…
Troubu rozehřejeme. Cibuli oloupeme, pokrájíme na kolečka a rozložíme na pečící papír. Vložíme do rozehřáté trouby, aby cibulka změkla a na krajích zezlátla. Rohlíkům…
Klasická polévka z párků a brambor ochucená sladkou mletou paprikou je velmi jednoduchá na přípravu. Cibulovou jíšku zalijeme vývarem, povaříme, scedíme a přidáme párky…
Cibuli nakrájíme najemno a dáme osmažit dorůžova a rozdrcený česnek na omastek. Přidáme nahrubo (semletý) nastrouhaný silnější párek (bez slupky)a 1 nastrouhaný brambor.…
V kastrolu rozpustíme sádlo, zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky česnek.Přidáme papriku, osmažíme (pozor na připálení) a vsypeme na kolečka nakrájený párek,…
Těsto rozválíme a nakrájíme na pruhy, jako bychom dělali trubičky.Do těsta zabalíme párky, potřeme rozšlehaným vajíčkem, posolíme, pokmínujeme a posypeme sezamem.Plech…
Na másle orestujeme nahrubo nastrouhanou mrkev a pokrájený řapíkatý celer (bulvový taktéž nastrouhaný).Přidáme na kostičky nakrájené brambory, okmínujeme, osolíme a…
Zaděláme kynuté těsto - rozdrobíme droždí s cukrem a třeme, zalijeme vlažným mlékem a necháme vzejít kvásek. Smícháme mouku, tuk, vejce, sůl a směs semínek s kváskem. …
Maso pomeleme s cibulkou, párkem, salámem na jemno, promícháme. Pokud chcete přidat koření, můžete, přidáme trošku hořčice a zamícháme. Do pomazánky můžete přikrájet…
Maso nakrájíme na kostičky. Na pánvi na sádle osmažíme pokrájenou cibuli téměř do hněda, vložíme maso, orestujeme, zaprášíme paprikou, promícháme, přidáme protlak,…
Na sádle osmažíme cibulku dozlatova. Až je cibulka hotová, přidáme na kousky nakrájená játra a též na kousky nakrájené párky a okořeníme. Podlijeme vodou, přiklopíme…
Vepřové maso si nakrájíme na kousky. Na zhruba 20 g sádla si osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli do zlatova. Přidáme papriku a za stálého míchání chvilku osmahneme…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Pařížskou šlehačku snadno připravíte i doma: Bude chutnat jako z luxusní cukrárny, před šleháním se ale musí dobře vychladit
Francouzské středověké hostiny: Na talířích z tvrdého chleba se podával pečený páv či zvěřina, zeleninou šlechta opovrhovala
Kolik třešní, tolik višní: Čím se liší červené letní plody a kdy na ně vyrazit?