Letní ovocný piškot s tvarohem a pudinkem
Recept ještě nebyl hodnocenLehoučký piškot, svěží zakysaná smetana a čerstvé ovoce - to je výborná kombinace, které nikdo neodolá. Tento vynikající moučník se nejčastěji připravuje v létě, kdy je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 342 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 80,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Lehoučký piškot, svěží zakysaná smetana a čerstvé ovoce - to je výborná kombinace, které nikdo neodolá. Tento vynikající moučník se nejčastěji připravuje v létě, kdy je…
Metlou prošleháme žloutky s mlékem, solí, moukou, práškem do pečiva, sirupem, cukrem a perníkem. Necháme 20 minut odpočinout a vmícháme tuhý sníh z bílků.Na menší…
Metlou prošleháme žloutky s mlékem, solí, moukou, práškem do pečiva, sirupem, cukrem a perníkem. Necháme 20 minut odpočinout a vmícháme tuhý sníh z bílků.Na menší…
Je to moučník, a přitom to dort ani koláč není. Je to lahodný dezert vytvořený z pomerančové šťávy, džusu a agaru, nazdobený před podáváním šlehačkou a pudinkem. Želé…
Všechny suroviny na těsto smícháme a vlijeme do menšího pekáčku vymazaného a vysypaného moukou. Vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme na 180 st. asi 35 minut. …
Dortové oplatky rozdrtíme, zalijeme sirupem asi 1 dcl a necháme nabobtnat. Přidáme ostatní suroviny a vymícháme vláčné těstíčko, ze kterého tvoříme kuličky, které…
Rozpustíme máslo a smícháme s pomerančovou šťávou a sirupem. Nalijeme na vločky a promícháme. Postupně přidáme i zbytek surovin, kromě čokolády.Směs vysypeme na plech s…
Puding uvaříme podle návodu, přidáme oba cukry a necháme zchladnout. Máslo utřeme s tvarohem a po lžících přidáváme puding a nakonec želatinu, podle potřeby dosladíme.…
Mrkev a jablko nastrouháme na jemném struhadle.Přidáme sůl, žloutky a ostatní suroviny. Promícháme a necháme odstát asi 15 minut.Nakonec lehce vmícháme sníh z bílků.Na…
Piškoty rozdrtíme a přelijeme rozpuštěným máslem a sirupem. Vypracujeme těstíčko. Fondán rozkrájíme na 10 kousků a vytvarujeme z nich kuličky, které obalíme v těstíčku.…
Přidáno před 51 minutami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Pečeme s Ivou: Kváskové bulky se sezamem mají senzační chuť! Stačilo přidat navíc špetku suroviny, kterou má každý doma
Retro vaření s Kristinou: Upečte si hnízdečka z makaronů podle receptu vyhlášeného prvorepublikového hoteliéra Karla Šroubka
Buchty po ránu: Noblesní medová bábovka Josefa Maršálka je vláčná díky jablkům, voní karamelem a její chuť je nadpozemská