Těstoviny s tuňákem a kapary
Recept ještě nebyl hodnocenCestoviny uvaríme v slanej vode, scedíme a necháme odkvapkať. Na uleji opražíme krátko na polkolieska narezanú cibuľu, pridáme na kocky narezané paradajky, osolíme,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cestoviny uvaríme v slanej vode, scedíme a necháme odkvapkať. Na uleji opražíme krátko na polkolieska narezanú cibuľu, pridáme na kocky narezané paradajky, osolíme,…
Tuňáka vyklopíme do mísy a rozdrobíme. V druhé nádobě rozdrobíme rýžový chlebíček a přidáme 1/2 sklenice mléka. Necháme odležet asi 5 minut, až vše změkne, a přídáme do…
Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě dle návodu. Scedíme a necháme okapat. Cibuli a česnek si oloupeme. Společně s chilli papričkou je nasekáme na drobné kousky,…
Těstoviny uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu tzv. na skus. Než budou hotové, připravte směs z pórku a tuňáka.Pórek důkladně propláchněte a nakrájejte na plátky.…
Tvaroh s máslem utřeme do jednolité hmoty ( Farmářský nebo hrudkový vytvoří hrubší strukturu, není úplně hlaďounká). Přidáme prolisovaný česnek, konzervu tuňáka i s…
Cestoviny uvaríme. Medzitým tuniaka necháme odkvapkať, narežeme cibuľu na tenšie plátky, paradajky na väčšie kocky, olivy na malé kolieska a všetko spolu s korením…
Cesnek prolisujeme nebo nastrouhame a smichame s pomazankovym maslem a tunakem.
Těstoviny uvaříme běžným způsobem a necháme vychladnout. Pórek nakrájíme na kolečka, přidáme kukuřici, propláchnuté fazole, tuňáka a smícháme s majonézou naředěnou…
Tuňáka z konzervy scedíme.Promícháme s majonézou.Dochutíme solí a bílým pepřem.Namažeme na veku, můžeme přidat podle chuti řapíkatý celer, vařené a na plátky pokrájené…
Nejprve připravíme kuskus. Návod na přípravu je většinou napsán na krabici. Nasypeme stejné množství kuskusu jako horké vody, kterou kuskus zalijeme, přikryjeme poklicí…
Rozehřejeme olivový olej a na mírné teplotě restujeme cibuli a 4 stroužky nasekaného česneku dozlatova (asi 10 minut). Pak přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, posolíme a…
Spojíme pláty listového těsta a vyválíme v hladké mouce. Vytvoříme velkou placku. Na plech dáme pečící papír a vložíme uválenou placku. Potřeme kečupem - podle své chuti…
Na pánvi rozpálíme olej. Přidáme strouhaný zázvor a česnek, mícháme, přidáme cibuli, zelenou chilli papričku, kari a skořici. Když je cibule světle hnědá, přidáme maso z…
Těstoviny uvaříme běžným způsobem. Cukety a cibulky nakrájíme na plátky a osmahneme na oleji, osolíme, opepříme a vmícháme do těstovin, přidáme rozmělněného tuňáka a…
Hermelín nakrájíme na tenké plátky. Tuňáka scedíme a smícháme s drobně nakrájenou jarní cibulkou, pepřem a chilli.Krajíčky veky potřeme tenkou vrstvou másla a poklademe…
V misce smícháme pomazánkové máslo, částečné slitou konzervu tuňáka, na malé kostky nakrájenou kapii a pažitku. Z avokáda vydlabeme dužinu, rozmačkáme vidličkou a…
1) Nakrájené suroviny smícháme, zalijeme šťávou z citronu a olejem. Dochutíme solí a pepřem a můžeme podávat.
Obří kuskus připravíme dle návodu a necháme vychladnout. Tuňáka slijeme, dáme do mísy a vidličkama jemně rozdělíme na menší kousky. Ančovičky pokrájíme na malé kousky a…
Bagel jsem překrojila napůl, vrchní si spodní půlku lehce pokapala olivovým olejem a spodek jsem ještě potřela passatou (kdo chce, může i vrchní půlku). V misce jsem…
Uvaříme vejce na tvrdo. Zeleninu nakrájíme a rozložíme na talíř na ledový salát.Vyklopíme doprostřed konzervy tuňáka.Kolem dokola poklademe osminky vajec. Posolíme,…
Vejce uvaříme natvrdo. Pokrájíme na kostičky, smícháme s tuňákem a kukuřicí.Směsí plníme tortilly, přikusujeme ledový salát.
Tuňáka utřeme s taveným sýrem, přidáme cibuli na kostičky a zelí.
Šikmým řezem ukrojíme z bagety 4 delší plátky, silné asi 1 cm, lehce je potřeme olivovým olejem a opečeme v troubě. Připravíme dresink - do medu, hořčice, balsamica,…
Na střední teplotě na pánvi rozehřejeme máslo a přidáme rajčata i se šťávou. Pokud máte celá, rozmačkejte je vidličkou nebo lžící na pánvi. Pánev lehce přikryjeme a…
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Velikonoční rýže jollof: Proč si tuhle africkou specialitu zamilujete a jak ji správně připravit?
5 kroků pro dokonalou „čínu“: Vyzkoušeli jsme smažení jídel a zeleniny na asijský způsob. Dá se to zvládnout bez woku a na indukci?
Špičkový šéfkuchař Marek Raditsch miluje vnitřnosti a nám prozradil recept na vepřová líčka po kantonsku s omáčkou pěti vůní