Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Ježek

Ježek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Postup netřeba popisovat, možná zaujme vaše děti, pokud nechtějí ovoce

Mušle  ,,na buzaru,,

Mušle ,,na buzaru,,

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Na olivovem oleji zesklovatet salotku a cesnek, pridat strouhanku, vsypat musle, zalit vinem a vyvarem, opeprit, osolit, prikryt poklickou, varit. Po 3 minutach …

aachje

10 min

Telecí ragú

Telecí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso nakrajame na kusky, salotky a cesnak osupeme.V kastrole rozohrejeme maslo s olejom a maso dobre opecieme zo vsetkych stran do zlata.Pridame salotku, cesnak …

vybusna

60 min

Rizoto s lososem a zeleninou

Rizoto s lososem a zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nejprve na oleji restujeme nakrájenou na jemno šalotku. Krátce opečeme, přidáme na jemno nakrájený česnek a promícháme. Přidáme rýži a asi minutku mícháme. Poté přidáme…

Hovězí ragú s cizrnou

Hovězí ragú s cizrnou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na oleji dlho smažíme pokrájanú cibuľu. Pridáme pokrájané mäso, necháme zatiahnuť. Pridáme mletú papriku, korenie, feferónový krém, pretlak, papriku, paradajku, (možno…

Výpečky ze skopového masa

Výpečky ze skopového masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Skopové maso nakrájíme na větší kostičky, osolíme, přidáme nové konření, bobkový list, tymián a na plátky nakrájený česnek (každý dle své chuti... Já mám raději…

marki87

120 min

Biftek po židovsku

Biftek po židovsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z odblaněné očištěné svíčkové nakrájíme bifteky, mírně je naklepeme paličkou, protkneme slaninou, osolíme, opepříme, posypeme drcenými jalovčičkami, pokapeme červeným…

Kohout po slovácku

Kohout po slovácku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Rozporcovaného kohouta osolíme, opepříme, dáme do pekáče, pokapeme olejem, podlijeme trochou vody a dáme péct do vyhřáté trouby asi na 3/4 hidinky, jednou obrátíme. Na…

Kuřecí risotto z české kantýny

Kuřecí risotto z české kantýny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na oleji s máslem (1:1) zpěníme drobně nakrájenou cibuli, vsypeme suchou rýži a osmažíme ji, až budou zrnka průsvitná. Přilijeme bílé víno a mícháme, dokud se neodpaří.…

Čínské "Dan-dan" nudle

Čínské "Dan-dan" nudle

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Asijské pokrmy jsou plné zajímavých chutí a vůní. Jinak tomu není ani u nudlí dan-dan, které se skládají z dobře okořeněného mletého masa, blanšírované listové zeleniny…

hilgertom

60 min

Lahůdkové řízečky

Lahůdkové řízečky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Na těstíčko vše ušleháme a opatrně vmícháme sníh z bílků. Řízky namočíme v těstíčku a rychle opečeme na oleji, naskládáme do…

Hovězí líčka a jablíčka...

Hovězí líčka a jablíčka...

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Oloupanou cibuli překrojíme napolovic a dále na "céčka". Dvě ze čtyř jablek zbavíme jadřinců, nikoliv slupek a následně tato rozčtvrtíme. Druhá dvě jablka zatím…

Pikantní hovězí krk jalapeňos

Pikantní hovězí krk jalapeňos

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí krk je část masa, která vyžaduje pomalé vaření. Po zatáhnutí necháme vývarem a vínem podlité kousky masa zvolna dusit se zeleninou. Na závěr pak přidáme papričky…

Pečený guláš na medu

Pečený guláš na medu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tento guláš doma připravujeme pro slavnostnější chvíle, zrovna teď (29.12.2008) ho dělám na Silvestra. Maso trochu libovější, ale stačí klasická kližka. Na rozpáleném…

1 2 3 4 7

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli