7 moučníků, do kterých patří předem uvařené brambory. Moučníky jsou díky nim příjemně vláčné, kypré a chutné
Moučníky, do kterých přidáme vařené a jemně nastrouhané brambory, budou chutnat moc dobře. Oceníme, jak jsou vláčné a kypré. Vyzkoušejte třeba kobližky, bábovku, závin nebo koláčky z našeho výběru. Bramborami nastavíme dokonce i lahodný krém k naplnění řezů.
Brambory do moučníků je nejlepší uvařit den předem. Šetrné a rychlé je vaření brambor ve slupce, ideálně v páře. Po oloupání brambory nastrouháme najemno - buď na obyčejném struhadle nebo si usnadníme práci použitím lisu na brambory. Lis naplníme vařenými oloupanými bramborami, stiskneme páku a máme hotovo. Bramborové těsto pak zpracujeme co nejrychleji, protože stáním řídne.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 10 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 19 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 22 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit správně hustou makovou náplň. Čím ji zahustit nebo naředit na správnou hustotu. Vybírat můžeme z mnoha variant
Jak spařit rozinky horkou vodou nebo namočit do rumu. Rozinky díky jednoduchému postupu budou chutné a měkké
Bramborové šišky, knedlíky a peciválky s mákem. Víte, co jsou šudlíky?
Komentáře