uvařila 17. 5. 2015 11:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 5. 2015 11:05
mouka hladká, máslo, vejce, voda, cukr vanilkový, fíky, rozmarýn čerstvý, vejce, cukr, cukr vanilkový, pudink vanilkový, mléko, smetana 33%
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Holka u plotny radí: Jak na kuře na paprice podle originálního maďarského receptu
Léto na záhoně: Koncem července můžeme vysévat polníček, rukolu, dubáček i klasický hlávkový salát
Jáhly dříve sloužily jako surovina pro výrobu kořalky. Lepší jsou ale v kaši, polévce nebo v jahelníku!