uvařila 10. 9. 2012 11:04
Obalene maso v lilku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 9. 2012 11:04
Obalene maso v lilku
lilek, maso hovězí mleté, vejce, koriandr, strouhanka, římský kmín mletý, sůl, pepř, cukr, protlak rajčatový, voda, cukr, česnek, bobkový list
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Pěstování brambor v českých zemích: Připomeňte si s námi, co to je plečkování a k čemu sloužil rozbíječ nebo čert
Sterilovaná mrkev ve sladkokyselém nálevu: Skvěle dochutí maso nebo saláty, chuťově ozvláštní polévky, přitom ji snadno připravíte
Sezona v září: Čas vinobraní a burčáku si můžeme zpestřit vařením povidel ze švestek, jablek nebo hrušek