uvařila 23. 9. 2012 13:32
varianta: bez zapékání s chlebem, topinkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 9. 2012 13:32
varianta: bez zapékání s chlebem, topinkou
maso vepřové, cizrna, cibule, česnek, petržel, mrkev, kečup sladký, sůl, pepř, zázvor mletý, fenykl, solamyl, víno bílé, sýr nastrouhaný, slanina
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Pěstování brambor v českých zemích: Připomeňte si s námi, co to je plečkování a k čemu sloužil rozbíječ nebo čert
Sterilovaná mrkev ve sladkokyselém nálevu: Skvěle dochutí maso nebo saláty, chuťově ozvláštní polévky, přitom ji snadno připravíte
Sezona v září: Čas vinobraní a burčáku si můžeme zpestřit vařením povidel ze švestek, jablek nebo hrušek