Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Ořechová hvězda z kynutého těsta se skořicí a rumem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Akademie kvality 100 min
Štěpánská hovězí pečeně s kynutým houskovým knedlíkem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Akademie kvality 120 min
Silný kuřecí vývar s drůbežími knedlíčky s libečkem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Akademie kvality 390 min
Smažené vykostěné stehno naložené v podmáslí a zelný salát z červeného zelí s křenem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Akademie kvality 65 min