Štědrovečerní rybí polévka
Rybí polévku připravuje většina z nás jen jednou za rok jako součást štědrovečerní tabule a proto je zapotřebí mít po ruce skvělý recept. Ten Vám přinášíme právě teď. Tak nemeškejte a vyzkoušejte ho.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 879 kJ / 688 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,73 g |
Tuky | 63,17 g |
Vláknina | 12,65 g |
Cholesterol | 178 mg |
Sodík | 184 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 17,05 g |
Postup přípravy
-
TIP Kůže čerstvé ryby je výrazně lesklá díky přirozenému slizu a na těle ryby napjatá. Dotek prstu nezanechává důlek ve svalovině, prohlubeň se ihned vyrovná. Při výběru napomohou loga značek kvality Klasa nebo Regionální potravina.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 2 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 4 minutami
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 41 minutami
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 1 hodinou
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 1 hodinou
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 2 hodinami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 3 hodinami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tři časté chyby při vaření rybí polévky: Nevaří se pouze z vnitřností, ale také z masa
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Jedna z oblíbených příloh jsou šťouchané brambory. Poradíme, jak na ně a čím je ochutit
Další recepty
Suroviny: vývar rybí, mrkev, cibule, celer, celer řapíkatý, petržel, máslo, koření nové koření, bobkový list, smetana 33%, ořech muškátový, sůl, pepř černý, krupice, petržel
Štědrovečerní rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ajgj
0 názorů