Segedínský guláš s Talašovým kysaným zelím
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 7 589 kJ / 1 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,02 g |
Tuky | 108,87 g |
Vláknina | 23,79 g |
Cholesterol | 511 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 78,33 g |
Postup přípravy
-
Kysané zelí je jednou z našich nejzdravějších a v sezóně zároveň nejlevnějších a nejdostupnějších potravin. Je velmi bohaté na betakaroten, vitamin C, B, E, K a na minerální látky a stopové prvky. Obsahuje bakterie mléčného kvašení a řadu fytochemikálií, které napomáhají správnému trávení.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 1. 2022 23:39
Mohu se zeptat, proč je tady tento recept už po několikáté? Pro obnovení ? a pořád dokola? Už jsou tady dotazy z minulých dní..
15. 1. 2022 10:57
casino: děkuji za informaci, myslela jsem si, že je to nějaká místní specialitka a že třeba do něj dávají něco navíc hezký den
13. 1. 2022 13:04
Není nad domácí kvašené zelí Každý rok nám ho nakrouhají na počkání, dáme do kameninového sudu a je vystaráno až do léta
12. 1. 2022 17:24
"Segedínský guláš s Talašovým kysaným zelím"
Talašovo zelí? se dělá tady u nás za Slivotínkem a slyším o něm poprvé (což zajisté nic neznamená, že
Marie Svarcova:
No, zkuste to vzít jako reklamu na REGIONÁLNÍ POTRAVINU
Talašovo zelí? se dělá tady u nás za Slivotínkem a slyším o něm poprvé (což zajisté nic neznamená, že
Marie Svarcova:
No, zkuste to vzít jako reklamu na REGIONÁLNÍ POTRAVINU
12. 1. 2022 16:15
Segedín milujeme čím je Talašovo zelí jiné ?, kýta je na to moc suchá lepší je ta plec segedín chce trochu mastného a trochu syrového zelí přidávám nakonec, Recept i foto pěkné
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 5 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 8 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 9 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 12 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pohár ze zakysané smetany a pudinku bez vaření
Moanka uvařila před 36 minutami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
RabaRoman uvařila před 1 hodinou
Sirup z květů černého bezu
Mishishe1 uvařila před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici
harvel uvařil před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 5 hodinami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 5 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 6 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
maja.pavlickova@centrum.cz uvařil před 8 hodinami
Závin z listového těsta se salámem a sýrem
Ivcatkoo uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Staročeské smažené kosmatice: Květy černého bezu se dají připravit nasladko i naslano podle snadných receptů
Jak připravit semifreda? Miniaturní dortíčky jsou plné smetany, ovoce a čokolády
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, sádlo, cibule, česnek, mouka hladká, zelí bílé kysané, paprika sušená sladká, bobkový list, kmín mletý, vývar hovězí, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, sůl, pepř mletý
Segedínský guláš s Talašovým kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/op7K
5 názorů