Segedínský guláš s krůtím masem
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 1 714 kJ / 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,15 g |
Tuky | 14,19 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 111 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,31 g |
Sacharidy | 22,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Autorem je brněnský Institut redukce a prevence nadváhy kompliment®, který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 22letých zkušeností.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 2. 2022 11:40
20. 4. 2015 09:27
Už jen zbavit 6 lýtek těch prapodivných součástek, co jsou z jednoho konce jako šlachy a na druhém konci jsou to "kosti", bylo za trest
Ale jináč to bylo maso Než byl hotový knedlík, tak maso bylo hotové a jen tak tak jsem ho neuvařil na "bláto".
A protože jsem de facto kořenil podle http://www.toprecepty.cz/recept/33653-nas-segedins... (česnekem jsem to maso jenom trošku postrašil), tak Institut redukce a prevence nadváhy kompliment® mi patrně nezatleská, leč já tleskám jim...
(bylo použito otické zelí a vůbec nebylo nutné ho devitaminovat varem)
25. 1. 2014 23:31
Ale, keď ti - vekom - segedín, ktorý si zjedla v pondelok, v nedeľu silou-mocou chce odísť tou istou cestou, ktorou išiel dnu a lekár ti povie "alebo dieta, alebo krematórium", tak budeš hľadať obmeny tých dobrých, tradičných receptov o dušu.
A budeš vďačná každému, kto upravý recept do dietnejšej formy. A časom ti už ani tá nediétna mňamka nebude chýbať.
Ale ja želám každému, aby "musel" meniť jedálniček až po 100-ke
24. 1. 2014 21:15
24. 1. 2014 21:00
24. 1. 2014 20:26
Já bych to taky zkusila takto, tedy s krůtím masem, nebude to klasika, ale suroviny jsou dobré, tak proč ne
24. 1. 2014 19:04
24. 1. 2014 18:51
24. 1. 2014 18:23
24. 1. 2014 18:16
A paskvil to nebyl ani náhodou..
http://www.toprecepty.cz/recept/26304-kurecisegedi...
24. 1. 2014 17:59
Já tento Tebou nazvaný"paskvil"dělám z kuřecích stehen.řízkůZ krůtího masa je také určitě moc dobrý
24. 1. 2014 17:29
24. 1. 2014 14:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 16 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 5 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 6 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 8 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 8 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 8 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 9 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 9 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: krůtí segedínský guláš krůtí segedín segedinsky guláš z krutiho masa segedin z krůtího masa segedinský guláš s krůtím masem kruti segedyn segedin z krůty zelí s krutim masem dietní segedín segedinsky gulas z kruty kruti maso segedin segedín s krůtím masem tradične recepty pravý maďarský guláš z krůtí maso gulas z moraka segedínský krůtí guláš recept recept kruti segedyn bramborovy knedlik s krutim masem segedin s krutím krůtí sgedín
Suroviny: maso krůtí, zelí kysané, smetana kysaná, cibule, olej olivový, sůl, paprika sušená sladká, kmín drcený, pepř
Segedínský guláš s krůtím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pKqm
13 názorů