Bagely
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 249 kJ / 1 972 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,23 g |
Tuky | 10,12 g |
Vláknina | 15,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 402,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: kniha Chléb připravený ručně nebo v domácí pekárně.
Toto bílé pečivo ve tvaru kroužků bylo kdysi každodenním chlebem východoevropských Židů, ale dnes je typické pro New York jako klasická snídaně se žervé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 1. 2014 14:26
Jackie79: Jé, díky, jsem ráda, že se recept osvědčil
19. 1. 2014 14:21
Chuťově dobré, určitě nedělám naposledy. Příště přidám trochu žitné mouky a nějaké to zrníčko do těsta. Ještě dodám - chuťově připomíná knedlík
17. 5. 2012 14:30
vypadá to skvěle,vyzkouším,také jsem to jedla v Americe
8. 12. 2011 14:35
1974andrea: Budu ráda, když vyzkoušíš
8. 12. 2011 14:27
Tohle na mě juklo z náhodných, Zizalko, to vypadá velmi dobře, to by dětem chutnalo
13. 10. 2011 19:08
magdalenka: Jo, tak výhled na New York bych si taky dala líbit Děkuju za komentář i bodík
13. 10. 2011 19:01
Momentálne je toto u nás hit, do cesta dávam aj trochu oleja. Pred pečením potriem a posypem makom, alebo sezamom. Chutí skvele vlažné, s maslom a džemom, k tomu silné klasické kakao.
A to žervé a losos k tomu je tiež skvelá kombinácia. A výhľad na New York...
Dávam bod!
A to žervé a losos k tomu je tiež skvelá kombinácia. A výhľad na New York...
Dávam bod!
24. 1. 2011 15:44
Jaru bod dávám, taky snídáme a podle fotek lákááá
26. 10. 2010 10:55
Jarko, už jsem si všimla ,asi to budou ty donuts!!??našla jsem si tu recept o pár stránek dále.Jinak děkuji.
26. 10. 2010 10:53
Janatka: to nevím, sice do obou řetězců chodím, ale tohoto jsem si nevšimla. Nasladko - nejsou to spíš donuts? Jako smažené koblihy s dírou? Tohle je pečivo jako housky a pod.
26. 10. 2010 10:51
Sofee: děkuji za reakci a omlouvám se, že jsem ji přehlédla. Já jsem plnila cottage sýrem a bylo to moc dobré
26. 10. 2010 10:02
Jarko ještě dotaz u nás v lidlu a v penny to prodávají na sladko to je také ono ???jde to, jsou plněné a bez náplně!!??
13. 10. 2010 22:27
Tak to jsem šťastná, že jsem tento recept našla. Kdysi jsem byla v Americe a tam jsme bagely (bejgly) jedly s Philladelphia cream cheese - což je taková lepší obdoba našeho pomazánkového másla, bych řekla, takže doporučuji namáznout si.
Jinak určitě recept vyzkouším. Díky moc !
Jinak určitě recept vyzkouším. Díky moc !
16. 2. 2010 14:42
No, je to klasický recept, bagely se takhle prý dělají (originál jsem nikdy nejedla). V knížce píšou, že důvodem je, aby byla pevnější kůrka Iveto, vař opravdu velmi krátce, já jsem některé nechala déle a byly dost tuhé
16. 2. 2010 13:51
Jarko::mám dotázek nevím jestli mi něco uniklo,ale proč se musí nejprve malinko povařit??Děkuji.Jinak si to ukládám a určitě vyzkouším je to velmi zajímavé.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 2 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 2 minutami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 54 minutami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 2 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 4 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 5 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 5 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 6 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Lilky v posledních desetiletích získaly na oblibě. Je to lahůdková a zdraví prospěšná zelenina
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Další recepty
Tématické fráze: bagel recept bejgl recept na bagel bejgl recept recept bagel bagel bejgly pečivo bagel bagela pecivo bagle recept co je bagel plněný bagel donuts recept bagel pecivo bejgl recepty recept na bejgl bagel recepty bejgly recept pečivo bejgl plněné bagely
Suroviny: mouka hladká pšeničná, sůl, cukr, kvasnice, voda
Bagely
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q6Y
22 názorů