Jihočeské hovězí s kedlubnovým zelím
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 783 kJ / 1 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,57 g |
Tuky | 95,66 g |
Vláknina | 35,20 g |
Cholesterol | 454 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 6,05 g |
Sacharidy | 58,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
a ještě jeden recept mého jihočeského manžela - přiznávám, tohle jsem do jeho příchodu neznala
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 6. 2010 18:11
9. 6. 2010 16:35
9. 6. 2010 14:21
9. 6. 2010 13:44
9. 6. 2010 13:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 11 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 16 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 19 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 9 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 9 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 9 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 10 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí kostky se zelím hovězí kližka se zelim hovězí maso se zelím hovězí plec se zelím hovezi maso s kedlubnovym zelim maso s kedlubnovym zelím hovězí maso s kedlubnovým zelí jak dlouho varit kedlubnove zeli hovezi se zelim a knedlikem hovězí se zelím plec s kedlubnovým zelím jihočeské maso-recept plecko s kedlubnovym zelim jihoceske recepty hovezi klizka a zeli hovvězí plec vepřové maso s kedlubnovým zelím hovězí kližka se zelým s kedlubnovým zelím recepty s kedlubnovým zelím
Suroviny: kližka hovězí, cibule, česnek, špek, hořčice plnotučná, sůl, pepř, koření divočina, mouka hladká, olej, kedlubna, sůl, kmín drcený, cibule, cukr, ocet, olej
Jihočeské hovězí s kedlubnovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPJL
5 názorů