Středomořská zelenina na plechu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 988 kJ / 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,45 g |
Tuky | 55,14 g |
Vláknina | 32,54 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,48 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 77,29 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud by vám byl recept poněkud povědomý, je původně skutečně můj, ale za dobu své existence už "oběhl" pár webů už bez mého přispění...:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 3. 2013 19:54
d12420: Moc děkuji za komentář, jsem ráda.
2. 3. 2013 14:40
Tédy, tak to byla jedním slovem DOBROTA . Moc děkuji za recept Bodík udělen
26. 6. 2010 00:02
Eli, nádhera a už mám v oblíbených +
25. 6. 2010 22:25
Fotečky jsou k nakousnutízbožňuju cukety, lilky, rajčata, papriky no prostě všechnu zeleninu co se pojí s létem
25. 6. 2010 22:18
Eli, moc krásný recept a fotka jako vždy taky krásná
25. 6. 2010 21:31
hmmmmmm, tak tohle si udělám hned v neděli ....víkend je ve znamení babiččiny kuchyně, žádná velká dieta
25. 6. 2010 21:28
Jahůdko, musí to být ta malinká křupavá cuketka... Ty velké nám taky nechutnají, máma je jeden čas také pěstovala, narůstaly do obřích rozměrů a nebylo to dobré, už od pohledu... Natož při nějakém plnění... Ale ty malé, to je pochoutka, fakt... Rozdíl v chuti je obrovský.
Děkuji všem za zájem.
Děkuji všem za zájem.
25. 6. 2010 20:59
Ukládám pro svou drahou polovičku, protože ten by chtěl, abych mu připravovala lilek každý den. Cuketu vynechám, tu nemusíme,protože jsem ji jeden čas pěstovala a nějak nás neoslovila, ale jinak super. Jednoduché a lákavé
25. 6. 2010 20:18
Ano - krásné a hlavně výborné. Dělám skoro stejně, ale nedávám pesto, příště určitě vyzkouším i s ním.+
25. 6. 2010 18:26
Krásné
25. 6. 2010 18:22
Tak to já ráda přidávám bodík také+3.
25. 6. 2010 17:44
Špagi, ono to vlastně není "nic nového pod sluncem", ale pravda je, že jsem to nějak vymyslela a napsala před lety na jiný web a pak to nalézala i v původním znění okopírované jinde... Ale mně to nevadí. Teď jsem to napsala znovu, speciálně pto Topky.
A díky za bodík...
A díky za bodík...
25. 6. 2010 17:23
Eliz, asi i pár kuchařek jej má otištěných ,každopádně je to pochutnání a navíc zdravé Docela bych možná tady vyzkoušela to pikantnější bazalkové pesto ( trošku chilli v tom je a česnek)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 4 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 15 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 17 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 4 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 6 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 7 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 7 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 7 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 7 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 8 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nechte se inspirovat velkým přehledem nejlepších nápadů ze studené kuchyně. Spotřebujeme i zbytky z přípravy teplých jídel
Oblíbené provensálské koření si můžeme připravit i sami. Poradíme, co je jeho součástí a jak si poradit se sušením
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Další recepty
Tématické fráze: středomořská dieta recepty středomořská kuchyně recepty pečená zelenina na plechu středomořská kuchařka středomořská grilovaná zelenina středomořská kuchyně středomořská dieta jak ugrilovat zeleninu v troube recepty středomořské kuchyně středomořská pečená zelenina grilovaná zelenina na plechu zapečená středomořská zelenina grilovaná středomorská zelenina středomořská kuchyně - recepty kuchařka středomořská kuchyně zelenina z trouby pečená středomořská zelenina jak ugrilovat zeleninu středomořská cuketa středomořské kuře
Suroviny: lilek, cuketa, cibule, rajče, paprika čerstvá červená, česnek, sýr feta, pesto bazalkové, olej olivový, tymián, rozmarýn, sůl
Středomořská zelenina na plechu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9DAP
13 názorů