Provensálské krůtí maso
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 579 kJ / 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,08 g |
Tuky | 0,31 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Prostě krůtí pokaždé jinak a tak jsem opět improvizovala. Dávala jsem jako přílohu rýži a bylo to víc než dobré. Ani jsem netušila, jak se provensálské koření snoubí s tím krůtím masem!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 10. 2010 15:54
Já jsem teprve vlezla na emaily, tak vám všem děkuji a budu otírat talíře, aby se neregistrovaní nepohoršovali a taky bych vůbec nevěděla, že to někomu vadí, já spíš koukám na obsah a recept, nádobí si všimnu, když je něčím vyjímečné a líbí se mi a to většinou napíšu.
24. 10. 2010 09:55
+1
24. 10. 2010 09:12
Milado piš si co chceš. Tvoje věc. Samozřejmě nemusíš jen chválit. Jen já bych to řešila trochu jinak Proto bez komentáře A pokud mi chceš ještě něco sdělit, zaregistruj se a pošli mi SZ. Pod receptem nemíním řešit špinavé talíře.
24. 10. 2010 00:48
Miszo,co jsem napsala tak hrozneho?Recept jsem pochválila a pak jen upozornila na příště lehce odstranitelnou chybu...to se tady nesmí? Smím jen chválit?
23. 10. 2010 23:53
Jani, líbí se mi tvé experimenty. Mne můza tak často neoslovuje, tak musím brát inspiraci z časopisů.
23. 10. 2010 21:56
Bibi, jaké používáš provensálské? Mně nikdy žádná ze směsí, co jsem koupila, nechutnala, až jsem u kamarádky náhodou objevila "Provensálské bylinky" v mlýnku od Kotányi a ty mi vyhovují...
Jinak recept super, určitě někdy zkusím. +
Jinak recept super, určitě někdy zkusím. +
23. 10. 2010 21:40
Milado bez komentáře.
Bibinko mi se to líbí a vyzkouším to. Maso, rýži, omáčku máme moc rádi. Ale vyzkouším to s kuřecím.
Bibinko mi se to líbí a vyzkouším to. Maso, rýži, omáčku máme moc rádi. Ale vyzkouším to s kuřecím.
23. 10. 2010 20:42
Bibi+bod
23. 10. 2010 20:06
Hezký recept. Škoda jen,že jste před focenim neotřela talíř,kazí to dojem z jinak určitě dobrého jídla.
Tuhle estetickou chybku míváte na fotkách často,škoda.
Tuhle estetickou chybku míváte na fotkách často,škoda.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 3 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 7 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 3 minutami
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 11 minutami
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 17 minutami
Francouzský hruškový koláč
Viera19@seznam.cz uvařil před 30 minutami
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
LukyRi uvařila před 1 hodinou
Timovo utopenci
flanti uvařil před 1 hodinou
Křehké polštářky z listového těsta
Ivcatkoo uvařila před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Červená čočka s kuřecím masem a mrkví
lucisnice uvařila před 4 hodinami
Buchta z jogurtu
VACLAVKA123 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: krůtí maso krůtí maso recepty koření na krůtí maso maso na provensalskem koreni jaké koření na krůtí maso krútí maso recept provensálské koření kruti prsa po provensalsku pečená krůtí stehna po provensálsku krůtí plátek po provensálsku koreni na kruti maso recepty provensálská pečeně pečená krůta recept top recepty krůtí maso jaké koření na krůtu krůtí stehna po provensálsku krutí prso provensálské koření provencálské koření na kuřecí maso krůta na provensálském koření provensálské koření kruta
Suroviny: maso krůtí, cibule, česnek, koření provensálské, koření na pečené kuře, solamyl, sůl, máslo
Provensálské krůtí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9xW
9 názorů