Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 632 kJ / 1 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,93 g |
Tuky | 40,15 g |
Vláknina | 11,28 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 384 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 31,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: recept je z kuchárskej knihy Károlya Gundela, šéfkuchára a majiteľa známej Gundelovej reštaurácie v Budapešti, so 150 ročnou tradíciou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 11. 2010 19:33
3. 11. 2010 09:43
3. 11. 2010 09:42
3. 11. 2010 09:42
2. 11. 2010 13:19
2. 11. 2010 11:07
2. 11. 2010 09:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 10 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 23 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 7 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 7 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 11 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 12 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 14 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 14 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 15 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 17 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 17 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nepovedla se vám domácí majonéza? Zkuste ji podle našich rad, bude to pochoutka!
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Další recepty
Tématické fráze: tokan perkelt kluci v akci maďarský tokáň co je tokáń kluci v akci hovězí na víně recepty kluci v akci madarské recepty kluci v akci recepty madarsko tokan na pepři hovězí tokáň na víně tokáň recept hovězí na víně kluci v akci perkelt podle polreicha madarský tokáň kluci v akci kluci v akci kuřecí perkelt hovězí tokán na pepři a červeném víně hovězí tokáň cervene vino hovězí na červeném víně kluci v akci hovězí tokáň na červeném víně kluci v akci madarské recepty recept na tokan
Suroviny: hovězí zadní, sádlo vepřové, cibule, rajče, sůl, pepř mletý, víno bílé suché, voda
Maďarský hovězí tokáň na pepři podle Gundela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8ly
7 názorů