Hovězí z betonu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 514 kJ / 1 796 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 230,02 g |
Tuky | 71,84 g |
Vláknina | 6,79 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 950 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 24,38 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2011 15:37
Stejně by mělo fungovat naložení do piva. Nemám ale vyzkoušeno.
28. 1. 2011 13:36
Velice zajímavé radyto si ukládám bude se to moc hodit.+1
28. 1. 2011 13:18
Na nekvalitní hovězí narážím všude, protože odmítám dát za kilo kvalitního masa 400,-
Možná právě proto hovězí maso nemám moc ráda. Dosud jsem si myslela, že maso zkřehne díky alkoholu, který je ve víně obsažen, někdy maso potírám i slivovicí a jinými "dryáky" právě z důvodu rychlejšího změknutí. Tvé rady si raději uložím, na svou paměť už se moc spoléhat nemůžu Dík
Možná právě proto hovězí maso nemám moc ráda. Dosud jsem si myslela, že maso zkřehne díky alkoholu, který je ve víně obsažen, někdy maso potírám i slivovicí a jinými "dryáky" právě z důvodu rychlejšího změknutí. Tvé rady si raději uložím, na svou paměť už se moc spoléhat nemůžu Dík
28. 1. 2011 00:54
Ja som to napisal len preto lebo vzdy ked pridem domov na Slovensko mama "muci" gulas niekolko hodin a hromzi z akej starej kravy to maso bolo.Ked som sa jej opytal preco ho nedala marinovat cez noc do ladnicky , tak mi povedala ze ona taketo" moderne" vyvrtky nebude robit a nech sa do toho nestaram.
magdalenka, sorry mas asi pravdu momentalne som v krajine co "vyraba" hovadzie vo velkom a tak ako su u vas lacne bociky tak u nas su tiez podobne lacne rezy z hovadzieho. Zijem v Australii.
magdalenka, sorry mas asi pravdu momentalne som v krajine co "vyraba" hovadzie vo velkom a tak ako su u vas lacne bociky tak u nas su tiez podobne lacne rezy z hovadzieho. Zijem v Australii.
28. 1. 2011 00:08
Nevím, čím to bylo, ale recept jsem přečetla jedním dechem a vizuálně "sledovala", jak se to masíčko upravuje ke konzumaci. Mám se slovenštinou občas problém, ale tady je to v pohodě, celku rozumím. Děkuji za cenné rady a detailní popis.
27. 1. 2011 19:43
27. 1. 2011 18:10
Nonya, neviem, kde žiješ, ale na Slovensku lacné hovädzie mäso neexistuje. Som vďačná za rady v bode 1 a 2.
27. 1. 2011 17:24
MOc dobře to vypadá, pamatuji se,že když jsme řvali jako děcka babičce za zadkem, když vařila hovězí, že máme hlad...sypla na maso trochu prdopeče...rychleji to změklo.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 20 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 33 minutami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 39 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 2 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 11 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 12 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 14 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 14 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 14 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 14 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Jak se připravují "hrk hrk" moučníky? Jsou na přípravu jednoduché a rychlé
Další recepty
Tématické fráze: jak na tvrdé hovězí maso hovězí maso aby změklo aby maso změklo jak zmekne hovezi maso tvrdé hovězí maso aby hovězí maso změklo jak vařit hovězí maso ,aby změklo aby zmeklo maso změknutí masa aby změklo hovězí maso změknutí hovězího masa aby maso rychle změklo jak udelat beton aby hovězí změklo hovězí maso recepty co udělat aby maso změklo tvrde maso tvrde hovezi co udělat aby změklo maso jak na tvrdé maso
Suroviny: maso hovězí, víno, česnek, hořčice, cibule, sůl, koření, smetana sladká, máslo, kapary, olej
Hovězí z betonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0LB
8 názorů