Vepřový jazyk vařený "a lá svíčková"
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 455 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,98 g |
Tuky | 27,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 15,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Možná by se mohly jazyky nakrájet na větší kousky a dát rovnou do omáčky. /Připomínalo by to asi "pajšl"/
Bohužel nemám foto, napadlo mě sem dát recept až bylo vše spapáno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 12. 2012 20:17
Můžu jenom doporučit,dnes jsme měli k obědu.
12. 2. 2011 17:43
Vladijá ten knedlík úplně zazdilauž je tamdělala jsem z mikrovlnkyhttp://www.toprecepty.cz/recept/5262-knedlik-rychl...
12. 2. 2011 13:54
Aničko-děkuji za foto-a kde jsou knedle? Ten tvůj recept musí být taky moc dobrý-to už svíčkovou připomíná doopravdy.Jinak všem děkuji za udělené bodíky.
12. 2. 2011 13:21
Vladi,dělávám stejně,jen vynechávám mouku a přidávám skleničku Halali.Dnes to bylo bez HalaliToto jídlo vařím večer,do hotového vývaru přidávám ocet a cukr,nechám převařit,vložím nakrájené jazyky,které přes noc krásně natáhnou a druhý den dodělám omáčkuTakto připravené jazyky nám chutnají víc,než svíčková s hovězím masemPřikládám ti fotky ke tvému báječnému receptua další plusový bodík+6
11. 2. 2011 18:32
11. 2. 2011 17:57
Bude dobré papáníčko!
11. 2. 2011 17:01
Vladi, velmi dobrý nápad a zajisté to musí být dobré, máš 3.bodík a škoda, že není fotka, třeba to někdo brzy udělá
11. 2. 2011 16:41
To musí být moc dobré.Jazyk je jemné maso a takováto úprava je lahodná.
11. 2. 2011 14:55
jooo to můžu, vííííborná záležitost toto
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 48 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 15 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 16 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Velikonoční cupcaky: Jsou určeny pro sváteční stůl, ale radost udělají hlavně dětem
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho vařit vepřový jazyk vepřový jazyk vepřový jazyk recept vařený jazyk recept s omáčkou vařený vepřový jazyk uprava vepřového jazyka veprovy jazyk vareny svícková z veprového jazyka recept na vepřový jazyk vepřový jazyk recepty recepty veprovy jazyk vepřové jazyky vepřový jazyk na svíčkovou svíčková z vepřových jazyků veprovy jazyk na smetane hovezi jazyk svickova hovězí jazyk doba vareni recepty z vepřového jazyka recept na vepřové jazyky veprove jazyky varene
Suroviny: jazyk vepřový, voda, sůl, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, zelenina kořenová, cibule, olej, mouka polohrubá, smetana
Vepřový jazyk vařený "a lá svíčková"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VNYz
9 názorů