Panelákový prejt
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 719 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,30 g |
Tuky | 11,61 g |
Vláknina | 16,25 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,16 g |
Sacharidy | 116,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Po tlačence další premiérová výroba v paneláku, snad se to i vydařilo, obdarovaným chutnalo.
I v panelákovém bytě může vonět zabíjačka :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2011 13:18
28. 2. 2011 12:07
Tak to jo, dík.
28. 2. 2011 11:57
for metema:
Já už to po naplnění nechtěl vařit, tak proto
Já už to po naplnění nechtěl vařit, tak proto
28. 2. 2011 11:52
Ze zabíjačky miluju všechno (krom mozečku), čeká nás to příští týden. Ale jen se poptám proč játra vařit? Myslím, že když se umelou syrový, pěkně prejt obarví. Ale asi tisíc lidí, tisíc postupů. Dávám bod
28. 2. 2011 11:34
Tak tuhle dobrotu si zrovna ukládám+5
28. 2. 2011 11:20
Jóóó Otíku, tak to bych si nechala líbit-suprový, ještě zbylo Jasnej 3.bodík letí
28. 2. 2011 10:55
Nádhera, vyzkouším.
28. 2. 2011 10:45
for Kadlík. .... "a vo tom to je, tisíc lidí bude vařit jedno jídlo a vznikne tisíc různých postupů byť u jednoho pokrmu"
28. 2. 2011 10:34
V pondelok, ráno...a toto Otíku, ty si nedáš pokoj a nedáš...
28. 2. 2011 10:28
moc krásné, přidal bych i libového, a ten česnek syrový. Jo, a mlel bych na hrubější šajbě, ať to udělá výraznější mozajku... A taky - ty rohlíky do jitrničkového prejtu dávám namočené v mléce, a vymačkané... a... a ... eště tak po čuni, ať si nevymýšlám, že??? Moc pěkné...
28. 2. 2011 10:23
Úžasný název!!! A krásné foto řezu, no, jak jinak, k sežrání!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 14 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 1 hodinou
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 3 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 4 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 4 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 4 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 4 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 5 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 5 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 6 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení horoskopu, která vyšvihnou nejlepší guláš: Panny překvapí chalupářským se špekáčky, Štíři připraví ostrý mexický
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Jak využít jitrnicový prejt? Skvěle chutná zapečený i jako náplň do taštiček nebo v podobě polévkových knedlíčků
Další recepty
Tématické fráze: masový prejt černy prejt panelákový domácí prejt recept prejt prejt z vepřového masa prejt recept hotový prejt domácí prejt prejt z vepřové hlavy jak vyrobit prejt recept na prejt priprava prejtu prejt z hlavy masovy prejt recept proc zhorknou jatra vepřový prejt prejt na panvi jak dlouho péct černý prejt masový prejt se zelím vyroba jelitoveho prejtu
Suroviny: hlava vepřová, lalok vepřový, nožička vepřová, rohlík, majoránka, koření nové koření, bobkový list, česnek, pepř mletý, játra vepřová, sůl
Panelákový prejt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv26
11 názorů