Dušená mrkev s kedlubnami a kuřecím masem
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 2 222 kJ / 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,73 g |
Tuky | 5,25 g |
Vláknina | 25,29 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 446 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 49,37 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 5. 2022 08:27
to mám moc ráda a klidně i bez masa
5. 3. 2011 23:32
5. 3. 2011 20:11
Mysulko tohle já můžu
5. 3. 2011 20:11
všem děkuju za milé komentáře a bodíky
Eli, já také často vzpomínám na dobroty od babičky, moc mě mrzí, že už tu není a nemohu jí oplatit tu starostlivost a lásku
Eli, já také často vzpomínám na dobroty od babičky, moc mě mrzí, že už tu není a nemohu jí oplatit tu starostlivost a lásku
5. 3. 2011 19:55
Jéé, to miluji!! Talíř vypadá moc jedle. Z kuřecím jsem ještě nezkoušela, musím to napravit
5. 3. 2011 19:40
hezky barevné..zdravé..lákavé
Eli
Eli
5. 3. 2011 19:06
Tak to doma dělávám pravidelně 1x týdně, takže mohu doporučit, jen kedlubnu vynechávám i česnek, ten přidám jen nastrouhaný-syrový na porci (ale, to je náš problém u nás doma), ale mysulko máš bodíka, protože je to
5. 3. 2011 18:45
Spousta zeleniny s kouskem kuřecího neurazí ani masožrouty .
5. 3. 2011 18:37
Dušenou mrkev miluji, ale dát k ní i kedlubny, to mě ještě nenapadlo, zase zeleninka a tu já, takže
5. 3. 2011 16:51
To dělávala moje babička (tuším bez česneku) a my jsme to jako děti nechtěly... Jak ráda bych si to teď dala, hlavně od ní...
5. 3. 2011 16:42
Určitě je to dobré a zdravé 1.bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 22 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 10 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 11 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 12 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 12 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 14 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: dušená kedlubna dušené kedlubny dušené kedlubny recept dušená mrkev s kedlubnou recept na dušené kedlubny dušená kedlubna recept kedlubna dušená kedlubny dušené na másle dušená kedlubna s mrkví kedlubny dušené dušená kedluben recepty z kedlubny kedlubna a zdraví dušená zelenina s kuřecím masem dusene kedlubny recepty kedlubna s masem dušená mrkev s kedlubnem recept dušená kedlubna kedluben na másle recepty dušené kedlubny
Suroviny: mrkev, kedlubna, maso kuřecí, cibule, česnek, vývar drůbeží, olej olivový, máslo, sůl, pepř, koření bylinkové, mouka hladká, ocet, petrželka
Dušená mrkev s kedlubnami a kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EZZN
11 názorů