Bylinkové noky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 037 kJ / 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,55 g |
Tuky | 30,22 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 563 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 80,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
jako vložka do polévky jsou z dávky 4 porce, jako příloha 1 porce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 3. 2016 13:13
Teda ta polévka na druhé fotce vypadá opravdu luxusně!
12. 12. 2012 14:30
Můžete mi poradit na email tuckova.dana@seznam.cz, jajé množství dát tak na 5 porcí ? a gramy mléka = mililitry??? Danka
16. 4. 2011 20:29
Fantome dnes jsem dělala z dvojité dávky jako přílohu k divočiněByly opravdu super.posílám Ti +14 bodíka přidávám fotoNejsou tak vydařené,jako ty Tvé,ale dobré rozhodně bylyDíky
12. 3. 2011 13:09
Přidala jsem fotku noků, ale nemám je tak krásné, jako Fantom, ale na chuti jim to neubralo . Dávám bod, jsou mňam.
6. 3. 2011 20:32
Vypadají jako měkoučké polštářky
6. 3. 2011 17:51
krása
6. 3. 2011 17:39
děkuji za komentáře, já jsem si je udělal jako přílohu k masu a bylinky jsem dával převážně petrželku,pažitku,trochu libečku a malinko oregána, pak nočky opeču na másle a k tomu nějaké masíko a chutná to líp než nějaké těstoviny či brambory hlavně to je změna a ta druhá fotka je jako vložka do vývaru z jelena
6. 3. 2011 17:33
To nemá chybu!! Śkoda, že polévky vařím poslední dobou jen náhodně.
6. 3. 2011 17:29
6. 3. 2011 17:27
krásné nočkyjá to tipuju na plocholistou úpetželku a libeček..to bych tam aspoň dala já
6. 3. 2011 17:25
Fatome, paráda - prozraď tvé bylinky, které jsi tam dal - já bych tam dala můj libeček, ale cos tam dal? Jinak
6. 3. 2011 17:24
pěknéukládám
6. 3. 2011 17:14
Fantome moc krásnéUčitě prubnu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 10 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 8 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 12 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 13 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 15 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 15 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 16 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 18 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 18 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Z planých i pěstovaných bylin můžeme doma vyrábět skvělé sirupy a medy. Poradíme, jak na to
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Další recepty
Tématické fráze: bylinkove noky bylinkové noky do polévky bylinkove nocky noky recept bylinkové nočky do polévky těstovinové noky přílohy k divočině noky s bylinkami bylinkové noky recept bilinkové noky noky knoky noky jako příloha babicovy noky recepty z divočáka příloha k divočině těstovinové noky recept domácí bylinkové noky bylinkové bramborové noky bylinkový noky
Suroviny: mléko, krupice, vejce, máslo, sůl, bylinky
Bylinkové noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m27A
13 názorů