Silný vývar z opečených vepřových kostí
Pečeme-li vepřové s kostí, např.: koleno, bůček nebo žebra, tak zbylé kosti a kůže nevyhazujeme, ale použijeme k přípravě silného, koncentrovaného vývaru. Je méně známým druhem vývaru, ale určitě ne méně chutným.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 043 kJ / 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,68 g |
Tuky | 1,55 g |
Vláknina | 29,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 340 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 38,42 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 7. 2021 07:35
Pokud se mi poštěstí koupit cca 4-5kg hovězích kostí, postupuji stejně, ale nakonec vývar zachladím, z vrchu seberu lůj ze kterého si usmažím lojovou jíšku, která je velmi chutná na zahuštění omáček a bramboračky.
17. 8. 2016 15:17
17. 8. 2016 11:29
2. 2. 2013 00:00
Rajče v polévce funguje jako přírodní glutasol.Vytáhne zdůrazní chuť masa či kostí ve vývaru.Dávám do každého vývaru,vždy jej vylepší.
20. 11. 2011 11:11
4. 8. 2011 13:28
4. 8. 2011 12:58
4. 8. 2011 12:46
13. 4. 2011 20:27
13. 4. 2011 19:51
13. 4. 2011 18:26
13. 4. 2011 18:21
13. 4. 2011 18:07
13. 4. 2011 17:52
13. 4. 2011 15:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 12 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 4 minutami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 1 hodinou
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 3 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 4 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 6 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 8 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čertova kapsa: Šťavnatá kotleta plněná pikantní směsí báječně chutná, příprava je přitom snadná a netrvá dlouho
Česká specialita: Oblíbenou polévku prdelačku si snadno uvaříme i doma v paneláku. Potřebujeme k tomu jen pár surovin od řezníka
Desatero rad na téma vývary aneb vše, co o nich každá hospodyňka potřebuje vědět
Další recepty
Tématické fráze: vepřový vývar vývar z kostí hovězí vývar z kosti vývar z vepřových kostí silný vývar vepřový vývar z kostí pečené vepřové kosti vepřový vývar s kosti dobrý vývar z vepřových kostí vyvar z veprove kosti polévka z pečených kostí rajče do vývaru vepřový vývar recept silný hovězí vývar silný hovězí vývar recept kuřecí vývar z kostí vývar z vepřových žeber recept hovězí vývar z kostí vyvar s kosti pečené hovězí kosti
Suroviny: kosti vepřové, kůže vepřová, mrkev, petržel, celer, cibule, rajče, česnek, pórek, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, libeček, petrželka, pažitka, sůl, voda, zelenina čerstvá, kedlubna, ředkvičky, kapusta
Silný vývar z opečených vepřových kostí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEA6
28 názorů