Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 042 kJ / 1 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,86 g |
Tuky | 36,54 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 2,61 g |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 109,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 4. 2011 08:59
Kelisko,promin,že to píšu pod recept,ale ta fotka od KadlikaKadliku,neuraž se prosím na mě,ale ty si fakt dobrej cvok
14. 4. 2011 06:19
Také dělám a ještě do toho zamíchám i brambory. Nasáknou chuť masa, cibule a koření. Pravé ražniči na špejli už jen v létě grilujeme na grilu venku.
14. 4. 2011 05:53
tak přidávám foto mé varianty ražniči, jak jsem nestíhal a těma špejlama to "okořenil"....
13. 4. 2011 21:16
Spejle nespejle, mame radi, +9 .
13. 4. 2011 20:25
13. 4. 2011 19:03
Kadlik: ty jsi zkrátka originál ve všech směrech
13. 4. 2011 18:57
rebeka: já byl naštvaný na mladou, že mi nechce pomoct a jenom blbě kendá... Ale pak jsme se tomu smáli oba!
13. 4. 2011 18:41
Kadlik: to jako faktnahoru špejle a jak chutnaly
13. 4. 2011 18:41
Také mám ráda verzi bez špejličkyv jednom pekáčkuPříjde mi,že se ty všechny chutě líp propojí,když je to tak hezky promíchanéZa príma receptík další+
13. 4. 2011 17:35
já nedávno dělal ražniči, začal to napichovat na špejle, měl jsem zpoždění, mladá měla někam jet, furt mě funěla na záda, ať pohnu... Tak jsem se naštval, nasypal všechny ingredience na plech, nahoru nasypal ty špejle a tak dal péct... jestli si vzpomenu, zítra dám fotku.. Mladá z toho byla docela v šoku...
13. 4. 2011 17:32
Dělám už pár let takhle ražničíNeměla jsem jednou špejle,tak jsem to zkusila tak,hlavně hodně cibule!Na špejle už nenavlékám,je to rychlejší.
13. 4. 2011 16:55
Hezké brambory
13. 4. 2011 16:11
Dělala jsem s vepřovými játry v neděli jako "Špízovou směs"
13. 4. 2011 15:32
magdalenka:no a chýbá tam medveď...
13. 4. 2011 15:32
Magdi, souhlasím - když vidím ražniči - očekávám špejle, jehly, klacek na kterém ty ingredience jsou , tohle je pečená směs - není špatná to ne, jde jen o ten název a v tomhle případě je ten název opravdu jednoznačný
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 5 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 19 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 22 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
esindler@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Haniina uvařil před 2 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
esindler@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Cibulový quiche
Veronika.cho uvařila před 3 hodinami
Vajíčková pomazánka ze tří ingrediencí
Marketa Volfova uvařila před 3 hodinami
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
esindler@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Sádlové rohlíky se škvarkovými knoflíčky
Rorejsek uvařila před 6 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Peter xx uvařila před 6 hodinami
Podzimní čočková polévka s křenem
Petra Dvor. uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
VIDEO: Eliška srovnávala, který fastfood má nejlepší kuřecí burger. Vítěz nepřekvapil skvělým masem i houskou
Retro okénko: Antiperle stály 1,80 Kčs, původně se prodávaly v plechových krabičkách a skvěle osvěžovaly dech
Další recepty
Tématické fráze: ražniči na grilu ražniči z vepřové kýty prave raznici ražniči vepřové ražniči ražničí na gril ražničí z jater bramborové ražničí vepřove ražniči na grilu ražniči pečené s bramborama drůbeží ražniči ražničí na špejli koření na ražniči ražničí v troubě vepřová játra pečená v troubě ražniči z vepřových jater ražničí recept raznici na plech ražniči s jatrou recept vepřové ražničí s játrou
Suroviny: játra drůbeží, maso vepřové, špek, cibule, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, sůl, pepř, olej, brambory, sůl, koření grilovací, olej
Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMDw
18 názorů