Chlebáky (knedlíky z chleba)
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 518 kJ / 1 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,06 g |
Tuky | 12,87 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 239 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 197,19 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Ke guláši a zvěřině vynikající.
Dělali jsme to 1:1 s rohlíky a také dobré.
Možno dát pažitku nebo kadeřávek na mozaiku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 10. 2017 12:45
30. 6. 2016 10:32
8. 2. 2015 12:41
6. 2. 2015 13:48
13. 1. 2015 17:51
13. 1. 2015 16:45
13. 1. 2015 16:13
13. 1. 2015 14:01
17. 2. 2014 17:13
17. 2. 2014 15:45
17. 6. 2012 17:17
12. 2. 2012 11:37
13. 6. 2011 12:03
13. 6. 2011 09:24
Klariska: ty, cos přidala, jsou s droždím, je třeba čekat na vykynutí. Tyto knedlíky jsou rychlejší.
12. 6. 2011 22:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 20 minutami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 22 minutami
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 32 minutami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 56 minutami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 1 hodinou
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 2 hodinami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 4 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 5 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Desatero - jak používat chřest v kuchyni. Oblíbené recepty na jeho zpracování a využití
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Další recepty
Tématické fráze: knedliky z chleba knedlík z chleba recept na chlebové knedlíky chlebové knedlíky knedlíky ke guláši recepty z chleba přílohy ke guláši knedlíky s chlebem chlebovy knedlik rychlý chlebový knedlík recepty ze staršího chleba knedlík ke guláši knedlík z chlebu recept na knedlíky z prášku do pečiva jaké knedlíky ke guláši knedlik s chlebem knedlíky s chleba recept na knedlíky z chleba knedlik s chlebem houskový knedlík z chleba
Suroviny: mouka polohrubá, chléb, mléko, vejce, prášek do pečiva, sůl, tuk
Chlebáky (knedlíky z chleba)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XYMA
20 názorů