Polévka s kapio-hermelínovým masíčkem
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 6 667 kJ / 1 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,28 g |
Tuky | 77,88 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 378 mg |
Sodík | 995 mg |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 4,14 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chtěla jsem něco zamrazit, nemám co.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 8. 2011 17:01
30. 8. 2011 11:25
29. 8. 2011 21:24
29. 8. 2011 20:12
29. 8. 2011 19:22
Jani Pá - jde to fáákt
A děkuju
29. 8. 2011 19:17
29. 8. 2011 19:16
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 7 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 8 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 9 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 3 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 4 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 4 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 5 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 5 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 6 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Další recepty
Tématické fráze: masicko na fondue polévka kapio
Suroviny: kost, květák, mrkev, kapie červená, sýr hermelín, bobkový list, koriandr, koření nové koření, pepř černý, kmín celý, libeček, petrželka, nať celerová, sůl, maggi, voda
Polévka s kapio-hermelínovým masíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgLE
7 názorů