Zelenina do polévky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 711 kJ / 887 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,65 g |
Tuky | 6,16 g |
Vláknina | 75,96 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 943 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 132,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
skvělá věc, v zimě jen přidáme do hotové polévky a necháme prohřát.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2013 13:10
Mě to vůbec nechutná, zkusila jsem to kdysi jednou a dost.
12. 3. 2013 12:43
Sunarka: Zda se mi te soli strasne moc. Asi neco jako dochucovadlo, ale zeleniny takto pridate minimum.
12. 3. 2013 12:01
Taky bych chtěla přispět s receptem,jestli někoho zaujme.Zeleninu,co kdo má rád,mrkev,celer,petržel,kedlubna,kapusta,i růžičková,hlávkové zelí,prostě jak kdo si troufá,vše se namele na masovém strojku,na kilo namleté směsi půl kila soli,dobře promíchat,naplnit sklenice a bez zavaření vydrží i několik let,dokud se nesní.Dobrou chuť!
7. 2. 2013 13:55
Jana Pá: tak tohle přesně mě zajímalo, jak dlouho to vydrží v lednici po otevření. Protože určitě nedám celou skleničku po přesnídávce najednou do polévky. Vyzkouším.
17. 10. 2011 12:27
Recept je, znám a dělávám, zeleninu je možno-měnit, podle toho, co máme doma a rádi konzumujeme, je to dobře rozepsáno:, já to např. dělám "od oka", nameleme si, podusíme na másle a pak si naplněné skleničky opravdu nechám přejít varem v zavař.hrnci., jen vodu nepřidávám, zelenina pustí šťávu a máslo k tomu-podle mého stačí.Je to pohodlné v tom, že otevřu skleničku a lžíci vyberu náplň, dám do polévky a je to, nemusím převařovat, mám tam i "očka z másla" a sklenička vydrží v lednici cca měsíc v pohodě (sklenička např.od dětské přesnídávky atd.)
17. 10. 2011 09:51
sumak - báječná záležitost - trocha práce, ale pak skvělá rychlovka
17. 10. 2011 08:52
Já taky dávám zamrazit, ale tohle možná zkusím, protože do mrazáku už se mi nic nevejde a celery letos dorostly do gigantických rozměrů
17. 10. 2011 08:41
Moje maminka toto dotáhla až do této podoby,protože stále vymýšlí jak co nejlépe usnadnit život řidiči kamionu.Já si jen do misky nasypu dva pytlíky polévky,přidám dvě lžíce zeleniny a zaleju vařící vodou.
17. 10. 2011 07:56
dělám totéž, jen bez kedlubnu, a dávám zamrazit do velkého pytle. Zelenina zmrzne, pak ji rozbiji na sypkou směs a beru po hrstech k vaření
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno před 2 hodinami
Utopenci dle Borease
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Suchopárkovka libečková
Přidáno 6. 6. 2024 09:42
Lilek s domácí à la boloňskou směsí
Přidáno 6. 6. 2024 07:13
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno 5. 6. 2024 18:25
Právě bylo uvařeno:
Čočka s rýží
BronislavaP uvařila před 1 hodinou
Tvarohový dezert z časopisu Blesk
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
ZdenkaKah uvařila před 3 hodinami
Veselé jednohubky
MajaFero uvařil před 3 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
MajaFero uvařila před 3 hodinami
Toustové lívance
Lucie8 uvařil před 5 hodinami
Punčové řezy II
Jarda97 uvařila před 5 hodinami
Rychlá falešná slepičí polévka z mrkve
TondaJ uvařila před 11 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Jan Nemec uvařila před 13 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
oli.fisch uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Salátové okurky potřebují dobré hnojení: Pomůže mulč, naopak velké množství hnojiva a špatné dávkování škodí
Zpěvák Ben Cristovao je veganem z přesvědčení. Zvířata žijí v nekřesťanských podmínkách, říká slavný influencer
Další recepty
Tématické fráze: zelenina do polévky zelenina do polévky v soli zelenina do polévky recept jak zamrazit zeleninu zelenina na polevku zelenina do polévek jak zavařit polévku zelenina do mrazáku jak zavařit zeleninu do polevky jak zavařit zeleninu zavaření zeleniny zavařit zeleninu jak zavařit polévky jak dlouho vydrží polevka v lednici zavaření polévky jak zamrazit polevku zavaření petržele zelenina v soli do polevky jak zamrazit kedlubny polévky ze zeleniny
Suroviny: petržel, nať petrželová, nať celerová, celer, karotka, kedlubna, cibule, pórek, květák, kapusta, česnek, máslo, sůl
Zelenina do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o6AX
9 názorů