Marmeláda
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 560 kJ / 2 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 547,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
u rybízové marmelády zrníčka zůstavájí, nepasíruji přes síto, nám osobně do palačinek a koláčů nevadí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 8. 2009 07:04
HANI, určitě, já ted dělala i ze švestek a broskví. Akorát si ovoce oloupu a nakrájím na menší kousky.
18. 8. 2009 06:32
Ahoj kedlubničko, myslíš že bych mohla udělat marmeládu i z hrušek??
18. 7. 2009 06:22
když tu čtu různé poměry želírovacího cukru, tak na dotaz, jaký se dá použít, myslím, že to je jedno, já kupuji ten 2 v 1 ale už jednou taky nebyl, tak jsem dala 3 v 1 a řídila jsem se pokynem v návadu na sáčku, aby seděl poměr cukru a ovoce. Ovšem, třeba do pekárny nemůžu dát více než kilo ovoce, měla bych strach, že mi marmeláda , když bude vařit, přeteče z nádoby.
18. 7. 2009 06:18
DOOGO to je moje výroba , decoupage (akrylky a ubrousky)
17. 7. 2009 20:42
Kedlubničko, kde se dají sehnat ty krásné nálepky?
14. 7. 2009 19:15
Super želírovací cukr 4+1. Vyrábí Labeta. Mělo by to být na 1kg ovoce, nebo 750 ml ovocné šťávy.
13. 7. 2009 23:18
Znám, konečně něco, co nemají v Jablonci v Alberu, ale u nás ano!
13. 7. 2009 22:21
Dooga 4:1 neznám - vyrábí, kdo?
13. 7. 2009 21:47
Ještě nikdy jsem marmeládu nedělal. Tento recept mi přide super. Chci se zeptat na želírovací cukr. Píšeš 500g 2v1. Můžu použít místo toho 250g 4v1?
3. 7. 2009 09:22
tak to jóóó. Manžel mi 1/2 skleničky snědl jen tak lžičkou ...
3. 7. 2009 09:18
Neeee, jako že tě to praští do očí a musíš ve špajzce sáhnout hned po ní, anebo letět na trh pro jahody.
(tedy v mém případě)
(tedy v mém případě)
3. 7. 2009 09:04
proč myslíš ??? Asi nechápu - jako, že je to syrové nebo jedovaté ???
3. 7. 2009 09:03
Papričko - ta marmeláda vypadá skoro nebezpečně - myslím barva ...
3. 7. 2009 08:55
Díky DP jsem se odhodlala udělat si vlastní marmeládu. Zkouším nyní různé želírovací cukry a přísady, a pak uvidím, co bylo nejlepší. Z DP je marmeláda krásné barvy, vůně i chuti. + je jasný
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 6 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 9 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 11 minutami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 1 hodinou
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 2 hodinami
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 2 hodinami
Francouzský hruškový koláč
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
LukyRi uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vyroba marmelady marmeláda výroba domácí marmelády jak udělat marmeládu výroba domácí marmelády recepty rybízová marmeláda z pekárny rybízová marmeláda z domácí pekárny výroba domácí marmelády bez cukru výroba rybízové marmelády vyroba domaciho džemu marmeláda z třešní domácí výroba marmelády rybízová marmeláda v domácí pekárně rybízová marmeláda v pekárně domácí výroba džemů výroba marmelády recepty výroba marmelády v domácí pekárně želírovací cukr 4:1 marmeláda z domácí pekárny marmeláda výroba
Suroviny: ovoce, cukr želírovací, kyselina citronová
Marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68Bn
14 názorů