Bruschetta - jednoduchá snídaně
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je to základní teplý předkrm italské kuchyně. Název bruschetta (čti brusketa) pochází ze slovesa bruscare – péci. Tradičně doprovází podzimní olivobraní, kdy se setkávají pěstitelé oliv v lisovnách a ochutnávají první várky čerstvého olivového oleje. Používají při tom právě bílý chleba pečený nad ohněm nebo nad dřevěným uhlím. To hlavní, co dělá bruschettu bruschettou je kvalitní olivový olej. Tato moudra nemám ze své hlavy, ale z časopisu olivového klubu, kde odebírám výborný olej. Všem milcům olivového oleje olivový klub doporučuju - jsou to fakt jedničky. http://www.olivovyklub.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 12. 2012 15:18
Snídaně byla foto a
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 17 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 21 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 27 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 8 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 9 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 10 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 11 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 11 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 13 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brutnák lékařský používáme v kuchyni. Jedlé květy i listy přidáváme do salátů a zdobíme jimi pokrmy
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: italská bruschetta, lehký salát recepty na jednoduché teplé snídaně brusketa jednoducha snidaně jak rozpéct pečivo italská snídaně italské pečivo recepty jednoduche snidaně brusketa s rajčaty recepty na jednoduché snídaně italské snídaně brusketa s rajčaty recept snídaně bez pečiva italské pečivo jak rozpéct bagetu recepty na italské pečivo recept na italské pečivo jednoduché italské recepty italská bruschetta lehký salát jak rozpéct pečivo v troubě
Suroviny: bageta, rajče, bazalka čerstvá, česnek, olej olivový
Bruschetta - jednoduchá snídaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7QE
1 názor