Italské bruschette
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 209 kJ / 50 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,27 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 6. 2015 12:16
Ciabattu mám domácí.Musela jsem už ochutnat,je to skvělé,mám připraveno na odpolední návštěvu
7. 6. 2015 07:38
1. 8. 2012 11:20
Panebože, to nemyslíte vážně? Pokud se to někomu nelíbí, ok. Stačilo říct, příště dám fotky své. Moc lidí dělá recepty různě, když hledám recept já, podívám se na několik stejných a vyberu si, co mi nejvíce vyhovuje. Myslela jsem, že je tohle stránka o receptech a né facebook a vybíjení mindráků.
1. 8. 2012 10:54
ambrozinka:tak to nebylo myšlené. vyjádřila jsi ve své podstatě podporu a benevolenci tomu, jak se autorka receptu prezentovala.
je jedno, zda je někdo ve fotografování obratnější, či slabší a nebo třeba nemá po technické stránce možnost vytvořit kvalitnější fotodokumentaci jídla. podstat je v přece v autorství. i mě vadí opakované recepty, kde se autor ohání tím, že jeho recept je trochu jiný, poněvadž v něm je přidána třeba petržel a nebo nedán kmín a podobně. Uvolnilo se to zde trochu více, jen poněkud ku škodě těchto jinak sympatických stránek.
Verča není chudák, jenž musel smazat snímek. Recepet na bruschettu je tu několikrát a i se snímky. Třeba jí to poučí a napříště zadá recept s vlastní fotodokumentací a hlavně recept, který se zde neopakuje.
je jedno, zda je někdo ve fotografování obratnější, či slabší a nebo třeba nemá po technické stránce možnost vytvořit kvalitnější fotodokumentaci jídla. podstat je v přece v autorství. i mě vadí opakované recepty, kde se autor ohání tím, že jeho recept je trochu jiný, poněvadž v něm je přidána třeba petržel a nebo nedán kmín a podobně. Uvolnilo se to zde trochu více, jen poněkud ku škodě těchto jinak sympatických stránek.
Verča není chudák, jenž musel smazat snímek. Recepet na bruschettu je tu několikrát a i se snímky. Třeba jí to poučí a napříště zadá recept s vlastní fotodokumentací a hlavně recept, který se zde neopakuje.
1. 8. 2012 10:26
ambrozinka: díky za pochvalu ale v tomto případě nejde o nadhled, ale o již dříve zmiňované dodržování pravidel
já jsem to nemyslela zle, to mi věřte.. já nejsem z těch, co by vyvolávaly konflikty
já jsem to nemyslela zle, to mi věřte.. já nejsem z těch, co by vyvolávaly konflikty
1. 8. 2012 10:21
ambrozinka: myslím, že keby si niekde na nejakom webe objavila svoju ukradnutú fotku, tiež by si nebola nadšená...
1. 8. 2012 10:04
ambrozinka: Fotku jsem smazala já, sem a ani na jiné weby o vaření se prostě cizí fotky nedávají - AUTORSKÉ PRÁVO VIZ CITACI V MÉM KOMENTÍKU NÍŽE NEBO NA KONCI TÉTO STRÁNKY
Navíc v podobných jsou přidány podobné recepty s VLASTNÍMI FOTKAMI takže si každý představu může udělat
Navíc v podobných jsou přidány podobné recepty s VLASTNÍMI FOTKAMI takže si každý představu může udělat
1. 8. 2012 10:00
alena.h: Nemyslím si, že bych ke zkaženosti těchto stránek přispívala. Moje pouhé čtyři recepty, které jsem zde uveřejnila jsou doplněné o krásou neoplývající fotografie z mobilu (neboť jsem neměla jinou možnost) nicméně jsou mé vlastní. Jediné co mi vadí je, když někdo sem přidává recept, který je zde už x-krát (což se netýká tohoto) a když ostatní začnou recept urážlivě kritizovat a řeší s prominutím kraviny. Ale k tomu už jsem se vyjadřovala tady v diskuzi.. Chudák Veronika kvůli Vám musela fotku smazat a teď si může kdo chce jak chce jen představovat, jak ty bruschetky asi vypadají.. Doufám, že tím všem policajtkám tady dopřála klid na duši a více volného času, který nemusí trávit prohledáváním internetu. Nic proti Vám Rebeko, Vaše recepty jsou super a fotky krásné, ale možná si přiděláváte zbytečné starosti.. chce to trošku nadhledu.
1. 8. 2012 09:36
Jája: maris odpověděla už o něco níže: A když zaroluješ úplně dolů, tak tam jsou taktéž slova, o kterých se maris zmiňuje:
"Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno."
A do obsahu stránek patří i fotografie. Taktéž krásný den.
"Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno."
A do obsahu stránek patří i fotografie. Taktéž krásný den.
1. 8. 2012 09:26
Jája: no, tolik práce najít zkopírovanou fotku to zase nedalo ale víc práce dá vložit a nafotit recept, ale o tom Vy asi nic nevíte, že a to víc máte času kritizovat někoho, kdo se tu snaží udržet daná pravidla.. krásný den
1. 8. 2012 09:16
To jo, vypadá že uživatelky tu mají moře času a dávají si tu práci ještě prohledat celej internet aby našly jestli nějaká fotka nahodou neni stejná jako jinde...trapný...ale na druhou stranu, taky bych chtěla mít takový starosati..radši si běžte užívat života , je krásně, a neřeště takový hlouposti...
1. 8. 2012 09:10
Veronika09: recept je fajn, chutné italské svěžující jídlo, ale už po několikáté! kdyby jsi si dala snahu se podívat, zda už tu něco podobného není. takže tvůj dovětek o fotce pro naší představu je o ničem, když už je to tu po X-té.
1. 8. 2012 08:59
ambrozinka:díky takovým jako ty, se z těhle stránek stalo to, co z nich momentáně je. každý si tu robí co chce, jak chce. nerespektuje nic. tyhle recepty už díky tomu ztratily jiskru. holky se jen snaží udržet to, co zbylo. tak se trošku zamysli, ty demokratko!
1. 8. 2012 08:55
ambrozinka:ono ani tak nejde o nějaké zbláznění se, ale o dodržování pravidel, víš
1. 8. 2012 08:03
ambrozinka: nikdo se z toho nezblázní, ale na fotky se vztahuje autorský zákon a jejich kopírování - zveřejňování bez souhlasu autora je zakázané.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 13 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 17 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 5 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 5 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 5 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 6 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 6 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 7 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 7 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 9 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 9 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Další recepty
Tématické fráze: bruschette pravá italská ciabatta recept italská bruschetta jak upéct bruschettu italská bruschetta recept bruschette recept bruschetky recept na bruschettu prava italska bruschetta bruschete italské recepty jak udělat bruschetu jak upéct bruschetu brunschete bruschetta italský recept chudak ten kdo se nikdy nezblazni bruschette s rajčaty foneticky - brusccheta jak udělat bruschettu jak si udelat bruschetky
Suroviny: rajče, bazalka čerstvá, olej olivový, česnek, ciabatta, pršut, parmazán, sůl
Italské bruschette
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3E5r
22 názorů