Rybářova podkova s kaší
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 896 kJ / 1 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,52 g |
Tuky | 35,43 g |
Vláknina | 35,42 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 515 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 167,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2012 22:01
Líbí se mi marinovaná rybička i připravená kašička+13
23. 9. 2012 13:47
Díky
23. 9. 2012 08:00
22. 9. 2012 22:48
škoda, že nejsem rybář byla by moje.. ta bašta
22. 9. 2012 19:29
jo, jo jo...rybičku můžeme na všechny způsoby
22. 9. 2012 19:22
mňam vyzerá tak lákavo , a marináda s medom ma zaujala takže ukladám a vyskúšam+1
22. 9. 2012 19:20
Market, bravo!! Ryby miluji a dobrý tip na kapříka!
22. 9. 2012 16:58
Všem děkuji za komentáře
Kapra i s receptem jsem dostala od kamaráda rybáře, chuť je ostře nasládlá a tymiánem ovoněno
Colombo65:mě taky, ale muž a synek ji nemusí, příště bude
Kapra i s receptem jsem dostala od kamaráda rybáře, chuť je ostře nasládlá a tymiánem ovoněno
Colombo65:mě taky, ale muž a synek ji nemusí, příště bude
22. 9. 2012 16:46
Krásné, mě tam chybí jen ta kůže
22. 9. 2012 15:44
Ahoja rybářko, kde jsi ho ulovila, krásně upraveno
22. 9. 2012 15:32
Nofrono, pěkná podkovička a zajímavě připravená a tak jsem rybu ještě nejedla.
Dnes mají snad všichni rybky k obědu Tobě dávám 3.bod
Dnes mají snad všichni rybky k obědu Tobě dávám 3.bod
22. 9. 2012 15:30
Krásný recept. Takovou marinádu neznám, tekže si tisknu a až manžel chytí kapříka, tak vyzkouším. Díky za inspiraci
22. 9. 2012 14:50
Tak takovou podkovu bych si hned dala ryby mám ráda jakkoli upravené a tato podkova vypadá skvostně a kaše je zajmavá+1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 5 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 19 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 22 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 23 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 38 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 46 minutami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 54 minutami
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 56 minutami
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 1 hodinou
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 1 hodinou
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 2 hodinami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rybí pepřenky: Tuto specialitu můžete připravit i ze sladkovodních ryb. Poradíme, jak na to
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
Naporcovat kapra můžete více způsoby. Vyberte si ten, který vám bude nejlépe vyhovovat. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: jana rybářová jana rybářová brambory s mrví smažíme kapříka k k obědu ¨¨kapr s kaší dort podkova pro rybáře dort podkova pro muže marcipánový žralok na dort kapr na ostro rybářova bašta recept recept na stredni podkovu jana rybářová dorty rybarova celer s kaší recepty smazeny kapr podkovy
Suroviny: kapr, med, olej olivový, tymián, chilli, limetka, pepř, sůl, mouka hladká, olej, brambory, mrkev, celer, česnek, mléko, máslo, sůl
Rybářova podkova s kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNY9
13 názorů