Mramorová podkova s domácím marcipánem
Suroviny
Porce: cca20
Nutriční hodnoty
Energie | 48 100 kJ / 11 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,82 g |
Tuky | 430,94 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 2,23 g |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 5,60 g |
Sacharidy | 1 672,92 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Piškot je lepší péct den předem, lépe se krájí, je odleželý.
Tento recept na mramorový piškot jsem našla na internetu a pro své potřeby jsem si ho upravila na velikost formy, samozřejmě pokud bychom pekli jenom malý dort tak dáme poloviční dávku surovin na piškot, ale jinak výsledek stojí za to.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2013 15:23
28. 1. 2013 15:20
28. 1. 2013 15:09
28. 1. 2013 15:02
Fotku bych dala jako hlavni tu treti v poradi. Nacnuty dort s drobecky kolem dortu moc parady receptu nenadela. V rezu je fotka fajn pro predstavu, ale jako dalsi fotka, ne hlavni. Pritom dort je pekny
28. 1. 2013 14:59
28. 1. 2013 14:56
Jsem ráda, že stejné pocity z opravování receptů nemám jen já, díky holky
28. 1. 2013 14:45
Poslala som ti SZ, ešte si ju neprečítala.
28. 1. 2013 14:44
Takže: Věta začíná velkým písmenem. Aby se recept dal číst, nemůžete ho psát jen jako jednu větu s jedním nádechem a výdechem, ale logicky ukončit tečkou, udělat odstavec a pokračovat. Jinak vám to nikdo číst nebude, je to velmi námahavé na pochopení.
Dále: do ingrediencí si dejte jen ingredience na přípravu, ale např.postup při výrobě marcipánu až do postupu. Jinak je to celé velmi zmatené.To samé u kávového krému v postupu - ingredience do přísad a postup do postupu.
Jinak fotka je pěkná, ale bylo by možná lepší dát jako hlavní tu celou podkov, ale to je na autorce.
28. 1. 2013 14:40
Píši jako moderátorka zdejšího webu a včera jsem ti jeden recept opravovala, nechtěj vědět, kolik času nám moderátorkám toto opravování zabere času a teď díky soutěži je toho na nás až nad hlavu.
Děkuji za pochopení
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 11 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 30 minutami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 2 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 4 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 7 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 7 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Anetka.a uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Rýžový koláč s kuřetem si zamilujete: Chutná božsky a ze zbytků z lednice a spíže ho zvládne připravit i kuchařský amatér
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Další recepty
Tématické fráze: dort podkova foto dort podkova piskot na podkovu těsto na podkovu marcipánová podkova mramorová dorta dort podkova inspirace fotogalerie recept na slanou podkovu jak potáhnout podkovu marcipánem podkova z marcipanu mramorové dorty s marcipánem postupy na marcipánový dort podkova kolik vajec je potřeba na formu podkova recept na mramorové dort vyroba mramoroveho marcipanu výroba dortu podkova mramorová těsta do dortů dorty podkova kolik vajec na dort podkova čím se slepují marcipánové ozdoby
Suroviny: vejce, cukr moučkový, cukr vanilinový, olej, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, máslo, salko, máslo, káva, cukr, marcipán, zdobení cukrářské, marcipán, mléko sušené, cukr moučkový, mandlové aroma, voda, med
Mramorová podkova s domácím marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7JOy
9 názorů