Slunečnicové kostky (celokváskové)
Suroviny
Porce: 9 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 9 656 kJ / 2 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,29 g |
Tuky | 35,57 g |
Vláknina | 43,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 413,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kostky jsou měkounké, s pevnou kůrkou a velice pružnou střídou.
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 4. 2020 13:41
20. 1. 2019 22:33
20. 1. 2019 16:44
4. 3. 2013 14:24
No, celokváskové pečivo hnětu raději kratší dobu, mám pocit, že mu delší hnětení nedělá dobře.
A pocit je to prý správný - kamarádka, která se o kváskování zajímá mnohem delší dobu, říká, že dlouhé hnětení a následné dlouhé kynutí způsobí převyvinutí lepku.
(Při delším intenzivním hnětení se vyvine napjatá lepková struktura, která se při dlouhém kynutí nebude moct dál vyvíjet a začne řídnout, slábnout a trhat se.)
4. 3. 2013 13:37
1. 3. 2013 20:26
1. 3. 2013 17:03
1. 3. 2013 13:57
1. 3. 2013 13:54
1. 3. 2013 13:10
1. 3. 2013 12:50
1. 3. 2013 12:39
Pokud chces presto pekarnu zapojit pouzij Zakladni program a po umichani, 1. kynuti, promichnuti a asi 5 minutach 2. kynuti pekarnu vypni a testo nech vykynout nebo prendej na vykynuti do misy.
1. 3. 2013 12:30
Děkuji.
1. 3. 2013 10:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 42 minutami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 3 hodinami
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí maso s rajčatovo-paprikovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené bagetky
Přidáno 30. 5. 2024 13:47
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno 30. 5. 2024 11:15
Právě bylo uvařeno:
Segedínský guláš
kachlicka77 uvařil před 30 minutami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 51 minutami
Hrachová polévka z uzených žeber
Brusinka12 uvařila před 1 hodinou
Citronová bábovka babeta
Elaineeeming uvařila před 1 hodinou
Jednoduchá bublanina
Darmina uvařila před 1 hodinou
Krupičková polévka
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Polévkové koření z libečku
Kveta58 uvařila před 3 hodinami
Zdravá špaldová buchta
Zanetk uvařil před 4 hodinami
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Franibald uvařila před 4 hodinami
Bramborový guláš
tara23 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na smaženou rýži? Je to skvělá příloha a výborné hlavní jídlo, které vyzkoušíme podle jednoduchého receptu
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny
Další recepty
Tématické fráze: slunečnicové kostky slunečnicové pečivo slunecnicova kostka kváskové pečivo recepty slunecnicove pecivo recept slunecnicove kostky recept celokváskové pečivo slunečnicová kostka recept celozrnná kostka kváskové pečivo kostka slunečnicová kostka posypaná slunečnicovym seminkem celokvaskove pečivo recept slunenicove kostky pečivo se slunečnicí celokváskové pečivo recepty kváskové zitné pečivo sluhecnicove pečivo slunečnicový kostka pecivo slunečnicová kostka pecivo
Suroviny: kvásek, voda, mouka celozrnná žitná, voda, olej, cukr, sůl, semínka slunečnicová, mouka celozrnná pšeničná jemná, mouka hladká
Slunečnicové kostky (celokváskové)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BEkk
14 názorů