Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 16 477 kJ / 3 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 239,18 g |
Tuky | 120,00 g |
Vláknina | 30,28 g |
Cholesterol | 884 mg |
Sodík | 2,89 g |
Sůl | 6,54 g |
Sacharidy | 461,77 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 4. 2013 20:53
9. 4. 2013 19:23
9. 4. 2013 18:41
9. 4. 2013 16:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 18 minutami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 20 minutami
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 30 minutami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 54 minutami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 1 hodinou
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 2 hodinami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 5 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Celer bulvový, řapíkatý a listový: Všechny odrůdy vyséváme již v únoru
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Cibule v naší kuchyni - snadno dostupná léčivá síla z přírody. V těchto receptech nesmí chybět!
Další recepty
Tématické fráze: italské klobásy recept na italské cannelloni recepty na italské canneloni italské canneloni italské klobásy recept italské canneloni recepty italské canellon recepty na italské klobásy canelloni nebo velké trubky/paccheroni/
Suroviny: sýr uzená mozzarella, sýr ricotta, těstoviny, protlak rajčatový, klobása, petrželka zelená, vejce, česnek, cibule, víno bílé, parmazán, olej olivový, sůl, pepř
Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKQ4
4 názory