Candát pečený na másle
Candát je naše nejkvalitnější sladkovodní ryba a nejlepší způsob jeho úpravy je ten, který zachová jeho specifickou chuť. Náš oblíbený recept na candáta pečeného na másle není složitý a slibuje, že si pochutnáme.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 512 kJ / 1 078 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,50 g |
Tuky | 85,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 142 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 2,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Rychlý, jednoduchý a velmi chuťově vyvážený pokrm.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 4. 2022 10:12
6. 3. 2016 09:57
10. 7. 2013 20:59
26. 5. 2013 14:00
26. 5. 2013 13:49
25. 5. 2013 19:49
25. 5. 2013 19:40
25. 5. 2013 19:37
25. 5. 2013 19:34
...ta začíná až 16.6. nejsem pytlák
25. 5. 2013 19:32
25. 5. 2013 19:31
25. 5. 2013 19:29
25. 5. 2013 19:28
... poslední zimní úlovek roku 2012 .. více nemamo
25. 5. 2013 18:39
25. 5. 2013 17:03
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 9 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 14 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 43 minutami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 3 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 3 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 3 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 4 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 6 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Rybář Martin doporučuje na sváteční stůl amura nebo sumečka. Amur má chutnější maso, sumeček je bez kostí, říká
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: candát recept candat na masle candát recepty recept na candáta recept candát candát recepty filety candát pečeny candat recept na filet z candáta recepty candat recept candát na másle candat filet recept recepty na candata pečený candát na masle priprava candata recepty candát na másle recepty z candata candát obecný recepty pečený candát recepty candát obecný recept
Suroviny: candát, máslo, mouka hladká, koření čtyři pepře, sůl, olej olivový
Candát pečený na másle
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QKGY
17 názorů