Domácí játrová paštika
Lahůdka za pár korun a trochu vložené práce. Ta bude zapomenutá v okamžiku, kdy si namažete hotovou domácí paštiku na čerstvé pečivo. Ať již na svačinu, nebo k večeři, budete potřebovat brzy vařit další, protože je prostě výborná.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 17 686 kJ / 4 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,34 g |
Tuky | 337,55 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 2,55 g |
Sodík | 22,70 g |
Sůl | 58,03 g |
Sacharidy | 77,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: dávnejšie som si prečítala viacero receptov na internete, z každého som si vzala niečo a vytvorila tento svoj.
Po otvorení vydrží aj 4 dni. Neviem Vám to však presne povedať, lebo u nás tak dlho nikdy nevydržala.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 8. 2013 21:50
Ďakujem všetkým za milé komenty :) pekný deň
31. 8. 2013 19:25
U nás by se po ní také jen zaprášilo
31. 8. 2013 17:36
Já bych si také nandala, mám ráda paštiky
31. 8. 2013 13:41
Touto dobrotou by mě nikdo neurazil
31. 8. 2013 08:48
Jules:My už také dlouho ne, ale o to je to pro mne horší, protože dodnes si pamatuji tu chuť a vůni domácího masa a ostatních dobrot, které jsme vyráběli. S tím, co nyní kupujeme, je to naprosto nesrovnatelné . Bohužel, jinak to nejde
31. 8. 2013 08:24
Yanullko, díky :) My pašíky nemáme, ale tu je aj tak domáca výroba niečoho takého veľmi vzácna a nezvyčajná. A takéto naše slovanské výrobky tu jednoducho nekúpiš.
31. 8. 2013 08:18
Domácí paštiky jsme dělali, když jsme pašíky chovali, chutnaly nám moc, proto posílám 1. bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 3 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 4 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 6 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 19 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 15 minutami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 1 hodinou
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 2 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 2 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 3 hodinami
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Další recepty
Tématické fráze: játrová domácí paštika recepty recepty dity p.jatrova pastika domaci jatrova pastika recept na výrobu domácí paštiky domaca pecenova pasteka domáca pečeňová paštéta pečeňová pašteka domaca pasteka pečeňová paštéta pecenova pastika játrová paštika podle dity p. dom pastika paštika podle dity p domaca paštika domáca paštéta pecenova pasteta do poharov dita p paštika pasteky recepty dom.paštika jatrova pastika
Suroviny: maso vepřové, slanina, játra hovězí, cibule, tuk, vegeta, pažitka, vejce, bujón hovězí, kosti vepřové
Domácí játrová paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vw9L
7 názorů