Bigos v pomalém hrnci
Suroviny
Porce: podle jedíků 4 - 5
Nutriční hodnoty
Energie | 3 715 kJ / 888 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,38 g |
Tuky | 32,12 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 441 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Opět velká spokojenost s PH. Jídlo je šťavnaté, voňavé a ušpiníme jen jednu nádobu.
Druh ingrediencí jsem volila dle obsahu mrazáku. Je možné použít jakékoli maso, jen by neměla chybět pikantní klobása, samozřejmě nesmí chybět oba druhy zelí. Množství jsem musela upravit tak, aby se snědlo v odpovídající době skladování v lednici, neb nemůžu dát do plného mrazáku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 1. 2014 18:49
poměr masa mám jiný(do podobných jsem přidala "Bigos pana Tadeusza" je to téměř identický rp s mým, který mám od ségry), ráno je hotovo, jen oproti špagetce, jsem všechno ještě před uložením do PH opekla na pánvi v pořadí vepřové, uzené, uzený bok a klobása. Zelí dávám hned.
Ať se daří a ať chutná!! Budu ho dělat zítra
20. 1. 2014 18:33
20. 1. 2014 18:30
Jinak gratulace a řeknu Ti, že pomalíš pěkně.
20. 1. 2014 18:23
20. 1. 2014 18:01
Nechtěla bych to zkazit.
Moc hezké jídlo a velmi vydařené foto, což musí být u podobného typu jídla těžké.Tobě se to ale povedlo náramně.
20. 1. 2014 17:42
20. 1. 2014 17:37
Hrnec mám od jara a u nás dost často "jede"
Špagetko, díky za inspiraci, vypadá to i chutná určitě skvěle
19. 1. 2014 20:29
senky: určitě pečivo je pečivo. Já teda ne, pro mě je to tak dost, ale mladý si dají a muž taky
19. 1. 2014 20:22
19. 1. 2014 18:23
19. 1. 2014 17:37
Anna Kocikova: šťávy mám dost, nedala jsem na talíř víc, kvůli fotce
Jinak děkuju, je to bašta.
19. 1. 2014 17:29
19. 1. 2014 17:05
Bigos vždy vařívala teta Hermínka v Polsku,když jsme jako malí za ni jezdívali na kousek prázdnin.Tenkrát sice ještě PH neexistoval i těch druhů masa bylo o něco méně,ale teta i když byla nevidomá se vždy do chutí nádherně trefilaJen té šťávy mívala více
19. 1. 2014 15:45
19. 1. 2014 15:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 25 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 9 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 10 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 10 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 12 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 12 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty v pomalém hrnci pomalý hrnec recepty bigos zkušenosti s pomalým hrncem jak uvařit bigus plecko recepty bigos bigus bigos nejlepší recept bigos z pomaleho hrnce bigos podle tadeusza bigos v ph recept z pomalém hrnci ph recept bigos moučníky v pomalém hrnci recept plný hrnec bigos podle pana tadeusza cerstve zeli v pomalém hrnci pomalý hrnec recepty moučníky pomalý hrnec t recepty který je nejlepší pomalý hrnec
Suroviny: zelí, zelí hlávkové, klobása, maso králičí, skelet kuřecí, kotleta vepřová, houby sušené, cibule, víno červené, sádlo, škvarky, koření, koření oregáno, pepř, kmín drcený, paprika sušená uzená, paprika sušená pálivá
Bigos v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rnnz
44 názorů