Vepřová játra po uhersku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 219 kJ / 1 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,10 g |
Tuky | 98,23 g |
Vláknina | 9,98 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,70 g |
Sacharidy | 42,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2017 13:48
Dnes byly k obědu a moc jsme si pochutnali. Díky za recept. Ráda bych přidala fotku,ale bohužel to nejde.
23. 2. 2014 01:35
hosta: Já je také solím.Kuřecí, krůtí, tam je to fuk ty se rozpadaji po minutě a u vepřových se mi to ještě též nestalo. Nic mene kdo se bojí stačí jen lehounce orestovat aby se jatra zatahla a muzou solit. Ovšem u jater hovezich netusim.Sama je nejim, jsou tuha sama o sobe.
22. 2. 2014 23:29
Většina lidí žije ve vleku letité pověry, že játra se nesmí solit syrová před úpravou. Není to pravda, játra ztvrdnou maximálně dlouhou tepelnou úpravou. Solím je celý život, nakládám do slaných marinád, vůbec to nevadí.
22. 2. 2014 19:39
Líbí
22. 2. 2014 19:09
Omlouvám se, já to tam přehodila, ale každopádně stačí "oprasknou" a pak už jde v pohodě osolit.
22. 2. 2014 19:05
No, játra se by se solit opravdu před úpravou nikdy neměla, ale vypadají moc dobře tak asi byly dobroučké
22. 2. 2014 18:59
Tak nevím zda mají být ta játra jako kámen. Pokud se osolí před tepelnou úpravou, tak ztvrdnou. Jinak to může být ňamka.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 16 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 20 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 8 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 8 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 8 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 9 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 9 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 10 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 10 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 12 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 12 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřová játra kuřeci jatra po uhersku vepřová játra jako minutka kdy solit játra vepřová játra recepty vepřová játra recept vepřová játra s rýží krůtí játra po uhersku vepřová játra videorecept recept na vepřové játra vepřové játra kruti po uhersku kdy solit játra recept játra veprova solit játra recept solit játra recepty z vepřových jater muzou se solit jatra kuřecí nudličky po uhersku játra ztvrdnou
Suroviny: játra vepřová, slanina anglická, cibule, mrkev, petržel, celer, paprika sušená sladká, koření nové koření, rajče, pórek, paprika čerstvá červená, sádlo, cukr, rozmarýn, mouka hladká, vývar masový, sůl, pepř
Vepřová játra po uhersku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Drvq
7 názorů