Barszcz velikonoční
Každá země má své velikonoční tradice a pokrmy. Naši polští sousedé připravují velikonoční polévku barszcz, obdobu ruského boršče, z červené řepy a plnou zeleniny. Její příprava je sice zdlouhavější, ale výsledný pokrm za to určitě stojí.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 254 kJ / 1 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,88 g |
Tuky | 8,52 g |
Vláknina | 62,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,48 g |
Sůl | 10,78 g |
Sacharidy | 172,56 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 3. 2014 00:06
19. 3. 2014 19:00
19. 3. 2014 16:23
19. 3. 2014 15:47
18. 3. 2014 20:35
18. 3. 2014 09:34
Tudíž vydržte do Velké noci, budou i vobrázky.
17. 3. 2014 20:37
17. 3. 2014 19:30
17. 3. 2014 14:35
17. 3. 2014 12:50
http://www.dobra-cigareta.cz/dobracigareta/eshop/2...
kam na ně chodíš?
17. 3. 2014 11:33
Foto taštičiek veľa nenapovie.
Dík.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Právě bylo uvařeno:
Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
HancaSvarc uvařila před 3 minutami
Falešný španělský ptáček
Dalbas uvařila před 22 minutami
Vepřová bratislavská plec
MamkaTerka uvařila před 54 minutami
Kureci ragu s cizrnou
Aylanii uvařila před 55 minutami
Mleté kuřecí karbanátky se sýrem uvnitř
Januli-holky uvařila před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
romanka1009 uvařila před 2 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Klara17 uvařila před 2 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
zacekz uvařil před 2 hodinami
Segedínský guláš
Eva z HK uvařila před 2 hodinami
Domácí chleba z trouby
Martin432 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Jak uvařit dobrý boršč a co do něho patří? Nesmí chybět červená řepa. Máme pro vás výborný recept a názorné video
Další recepty
Tématické fráze: barszczyk velikonoční recepty velikonoce 2014 recepty barscz barszczyk recept polévka barszczyk ostrý vývar z červené řepy s pirohy polévka barszcz barszczyk.pl polevka barscz barszczyk polévka recept na barszcz.pl barszcz z červené řepy recepty dortíčky majdalenky recept barszcz z cukrem barzscz polevka barszc barscz recept polévka z červené řepy barszcz barzscz recepty
Suroviny: řepa červená, cukr, sůl, uzené švestky, koření hřebíček, mrkev, petržel, celer, cibule, hříbky sušené, nať petrželová, česnek, vývar drůbeží, pepř bílý, ocet, sůl
Barszcz velikonoční
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v5nV
11 názorů