Hermelínový špíz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 7. 2014 20:25
Jak to,že mi tahle krásná chuťovka tolikých let unikala
Díky náhodným rcp mohu ťuknout+28
Díky náhodným rcp mohu ťuknout+28
15. 11. 2010 17:54
pridala jsem fotku
13. 11. 2010 10:54
jiné koření můžu dát ?
třeba na pizzu nebo tak ...
třeba na pizzu nebo tak ...
12. 11. 2010 23:52
jiné koření můžu dát ?
22. 5. 2010 13:06
Vynikající i rozteklý Dala jsem si místo pórku bazalku a nemělo to chybu
16. 2. 2010 15:49
Ihned ukládám, to musí být dokonalé!
25. 5. 2009 19:04
Aha, tak já už ten bod poslala napřed... Tak aspoň ty fotky...
25. 5. 2009 19:03
Ivonko, je to perfektní, rychlá a výborná večeře . Posílám ti poděkování, bod a nějaké fotky .
15. 3. 2009 22:39
ježkovy voči...mňam mňam mňam
27. 2. 2009 11:33
Je pravda, že jsem tohle zkoušela i s levnějšími "hermelíny" - třeba zn. Albert a opravdu jediný, kdo se "nerozpatlal" byl Král sýrů, je to moc dobré
27. 2. 2009 10:56
špízy vypadají hodně dobře , hermelín zbožňuji a chuť špízů si umím dost dobře představit , taky dávám bod hned
27. 2. 2009 10:33
Nejlepší hermelín je "Král Sýrů" ale nesmí být přezrálý. Zkoušela jsem Sedlčanský hermelín, ale ten se roztéka hodně. Hermelín je náš oblíbený sýr a dělám ho na spouty způsobů např. v bramboráku, smažený plněný hermelín ananasem, různé sýrové špízy atd...
27. 2. 2009 10:09
Téda, člověku se úplně sbíhají sliny...
Ivonko, prozradíš nám, jak je to s těmi druhy hermelínů? Aspoň jeden zaručený... Ď.
A bod dávám hned, protože to prostě výborné být MUSÍ.
Ivonko, prozradíš nám, jak je to s těmi druhy hermelínů? Aspoň jeden zaručený... Ď.
A bod dávám hned, protože to prostě výborné být MUSÍ.
27. 2. 2009 08:50
Vypadá to skvělé
27. 2. 2009 08:48
Už mám vyzkoušené, které hermelíny vytečou a které zůstanou v celku. A navíc když to přebalíte přes tu řeznou stranu tak si to ještě pojistíte. Asi nejlip to je vidět na té poslední fotce, že hermelín drží po hromadě.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 4 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 5 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 16 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 18 minutami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 47 minutami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 52 minutami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 2 hodinami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 3 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 4 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 5 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 5 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 14 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Sedm oblíbených slaných dobrot, kterými zabodujete u návštěvy: Poradíme, jaké pohoštění připravit na Silvestra
Další recepty
Tématické fráze: cuketové špízy s hermelínem špízy recepty gnochi se špenátem recept špíz zapečené gnochi špízy na grilu recepty nejlepší špízy v troubě špízy recept recept spiz špízy na grilu recept gnochi recept med z květů černého bezu špíz recept špíz recepty špízy sýrové špízy na gril recept na špízy vařený spizy ze sýrem syrove spizy gnochi se sýrovou omáčkou
Suroviny: sýr hermelín, slanina anglická, pórek, koření steakové
Hermelínový špíz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w0o
16 názorů