Dalamánkové bagety
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 402 kJ / 2 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,10 g |
Tuky | 70,95 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 389,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2009 08:11
tak by som mohla do toho vajca dat trochu mlieka.... ale aj tak mam pocit, ze ta moja truba malo pecie... piekla som to tak, ze som vyhriala trubu na 200, potom som tam dala rohliky, stiahla na 170 a piekla asi 18min s cirkulaciou vzduchu
18. 3. 2009 08:09
Ercicko, vždyť jsou krásné!
Opravdu pečivo potírám jen rozšlehaným vejcem, popř.zředěným asi lžící vody, ničím jiným....a peču ho zpočátku hodně prudce (vkládám do trouby vyhřáté na 200°C), jestli to nebude tím.
Spíš se vždycky musím snažit, abych to neměla až moc tmavé
Opravdu pečivo potírám jen rozšlehaným vejcem, popř.zředěným asi lžící vody, ničím jiným....a peču ho zpočátku hodně prudce (vkládám do trouby vyhřáté na 200°C), jestli to nebude tím.
Spíš se vždycky musím snažit, abych to neměla až moc tmavé
17. 3. 2009 21:57
Erčičko, mě se ale líbí
17. 3. 2009 21:56
Pečivo i dřív dostane barvu, když ho potřeš mlékem. Já ho většinou ředím napůl s vodou, protože se mi to už zdá tmavé až moc. Ale zase na tom nedrží semínka, tak si musíš vybrat
17. 3. 2009 21:21
zase su blede ako dlho ich pecies? teda ja som z nich narobila rohliky
17. 3. 2009 18:21
Tak a idem ich vhyskusat drzte mi palce
16. 3. 2009 16:40
Cathleen - jsou nádherné Ten plech na bagety si budu muset pořídit (já už teď mám plnou kuchyň krámů). Jenže to aby měl den alespoň o 12 hod víc, abych to všechno stihla. Samozřejmě dávám bodík a smekám, jsi fakt šikulka
16. 3. 2009 13:21
Zespodu jsou vypečené, tak akorát. Je to tím plechem na bagety, nahřeje se a bagety se vlastně pečou i odspoda
16. 3. 2009 12:57
ja to tym vajcom natieram a ake su odspodu? ja myslim, ze mi slabo hreje truba, zeby som mala pancovanu elektrinu?
16. 3. 2009 11:28
Pekárna ti těsto udělá (stejně, jako robot), a navíc i vykyne. Pokud ji nemáš, kyne těsto v míse samo...každopádně po umísení musí vykynout.
Pak ho z pečky (nebo mísy) vyndáš, znovu promísíš, abys "vyhnala" vzduch a těsto zpevnila....a můžeš tvarovat
Po vytvarování už rohlíky, bagety nebo chleba kynou na plechu, a když vykynou, dáš péct do vyhřáté trouby.
Pak ho z pečky (nebo mísy) vyndáš, znovu promísíš, abys "vyhnala" vzduch a těsto zpevnila....a můžeš tvarovat
Po vytvarování už rohlíky, bagety nebo chleba kynou na plechu, a když vykynou, dáš péct do vyhřáté trouby.
16. 3. 2009 11:21
cathleen, ber mne, jako člověka, co nemá pekárnu. Jak je myšleno-dáme do pekárny a pak znova propracujeme. Myšleno-vyndat z pekárny a ještě propracovat rukama, ano?
16. 3. 2009 10:52
Teda ta fotka, úplně se mi sbíhají sliny! Super a bodík!
16. 3. 2009 10:17
Pečeš vůbec z kynutého těsta
16. 3. 2009 10:12
Nojo holky, jenže to není tak jednoduché... Pekárnu nemám a myslím, že bych ji stejně ani neužila, robota s hnětačem mám, ale nevím, jak na to...
Ale dneska mám v plánu něco péct, recept jsem tu nenašla, tak pokud se povede, podělím se...
Ale dneska mám v plánu něco péct, recept jsem tu nenašla, tak pokud se povede, podělím se...
16. 3. 2009 10:08
Vypadají nádherně Tento recept je pro mě zas jak červená pro býka, potřebuju pečivo, takže půjdu na ně Elizo, doufám že nezklameš a vyzkoušíš. Určitě se podaří
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 15 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 17 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 3 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 5 hodinami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 6 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 6 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 7 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 7 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 8 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
kiwi40 uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: plech na bagety bageta recept bagety recept dresing na bagetu dalamánky recept dresing do bagety dalamánkové těsto tvarování baget dresing do baget recept na bagety dresing do baget recept recept na bagetu bagetový dresink bagetový dresing dobrá bageta dobrá bageta dalamánek bagety recepty těsto na bagety recept na dobre bagety
Suroviny: voda, cukr, droždí, olej, sůl, bramborák v prášku, kmín drcený, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká
Dalamánkové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkM5
35 názorů