Toskánská játrová paštika
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 196 kJ / 1 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,58 g |
Tuky | 28,48 g |
Vláknina | 49,73 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 51,36 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z knihy Chefparade.
Fotopostup a ostatní moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 2. 2015 14:01
12. 2. 2015 12:39
12. 2. 2015 11:54
Patrně jde o "Salsiccia" ...dá se koupit i v ČR
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 48 minutami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 2 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 11 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 14 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 14 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho dusit drůbeží játra? Odpovídáme na časté dotazy začátečníků
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Další recepty
Tématické fráze: játrová paštika s vínem játrová paštika na víně játrová paštika recepty jemná játrová paštika pastika z teleci jatry jatrova pastika játrová paštika bez vína recept na játrová paštika játrová paštika na červeném víně kuřecí játrová pastika s vinem recept játrová paštika toskánská bageta recept paštika s bílého vína recept na játrovou paštiku kuřecí játrová paštika s bílým víně játrová paštika s kapary játrová paštika s bílým vínem pastika bez vina víno do játrové paštiky játrová paštika - recepty
Suroviny: játra kuřecí, klobása, cibule, celer, kapary, ančovičky v oleji, šalvěj čerstvá, víno bílé, balsamico, pepř, sůl, olej
Toskánská játrová paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAAR
3 názory