Polévka z vepřového masa
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 719 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,26 g |
Tuky | 53,57 g |
Vláknina | 9,78 g |
Cholesterol | 403 mg |
Sodík | 352 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 36,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 4. 2015 21:08
pochválim a dám bod.
13. 4. 2015 20:48
13. 4. 2015 19:56
13. 4. 2015 19:49
Mýt čí nemlít, toť otázka
Já bych myl, ale avšak nemlel, anóbrž sekal jak uvedeno v rcp Bude menej problémov s umývaním mlynčeka...
13. 4. 2015 19:19
Yanull, máte pravdu, lepšie je mäso umyť, potom zomlieť a dusiť. Bude menej problémov s umývaním, či už mlynčeka na mäso, alebo s mixérom. (Surové mäso nie je až také mastné ako dusené)
13. 4. 2015 19:08
13. 4. 2015 18:32
13. 4. 2015 18:28
Yanull: neviem, prečo treba v receptoch pripomínať, že každé mäso sa má pred úpravou umývať. . Každý, kto varí, tak to robí automaticky, či nie
12. 4. 2015 11:12
12. 4. 2015 11:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 2 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 3 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 4 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 9 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 24 minutami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 57 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 58 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 1 hodinou
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 1 hodinou
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Tématické fráze: polévka z vepřového masa polévka z mletého vepřového masa polevka z vepřového vepřového masa polévky z vepřového masa gulášová polévka z vepřového masa polivka z vepřového masa polevka s veproveho masa polévka z veproveho recept na polévku z vepřového masa vepřové maso na polévku recepty pro bezzubé polévka s vepřovým masem polévka z vepřového masa s kroupami vepřový krém polévka veprove polévky jaké vepřové maso na polévku polevka z veprovym masem polevka y veproveho masa y kroupami polévky s vepřového masa polévka z vepřového kolena
Suroviny: ořez vepřový, zelenina kořenová, cibule, vejce, sádlo, mouka, sůl, pepř, mléko, nať petrželová, kroupy
Polévka z vepřového masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wABz
10 názorů