Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambůrky s tvarohovým přelivem

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 5. 2015 13:03

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 202 kJ / 1 004 kcal
Bílkoviny28,62 g
Tuky93,53 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 295 mg
Sodík 103 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy11,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tato úprava je vhodná hlavně pro ty, kteří z jakéhokoli důvodu nemohou jíst brambory na loupačku tradičním způsobem, přitom na ně mají chuť, ale mohou používat pouze lžíci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

11. 5. 2015 20:39

BlankaZ:
Brambora ve slupce vařená chutná jinak, než brambor pokrájený, se slupkou uvařený:-))

BlankaZ

11. 5. 2015 19:47

Když brambora zůstane ve slupce,tak nevidím rozdíl v tom,nejdřív ji nakrájet a potom uvařit,nebo uvařit bramboru vcelku a pak ji nakrájet.
Tak jako tak je ta brambora ve slupce,takže výsledek je stejný. Asi jsem méně chápavá,ale nerozumím tomu v čem by měl být rozdíl...:-?

mysulka mysulka

11. 5. 2015 19:12

:-p také bych si pochutnala:-K

spagetka spagetka

11. 5. 2015 18:26

MajaV: promiň, tohle tu rozebírat nebudu, dík za pochopení, udělej dle sebe.

MajaV

11. 5. 2015 18:22

spagetka: Nějak nechápu, prostě bych je uvařila vcelku a hned horké rozkrájela na dílky třeba jak to máš ty. Jak to souvisí se zdravím, pro nemocné jsou vhodnější vylouhované vitamíny do vody?

spagetka spagetka

11. 5. 2015 17:45

tejaja: Dík :-K:-K:-K:yes::yes::yes::yes:
Právě, problémy nemocných nás prostě nutěj přemýšlet o variantách.....

tejaja tejaja

11. 5. 2015 17:41

Dobre vymyslené. :yes::-) Je veľa ľudí, čo tie zemiačky klasicky nemôžu. Núdza donúti človeka rozmýšľať, ale v tomto prípade by som si dala, aj keď nemám problém. ;-):yes:

spagetka spagetka

11. 5. 2015 17:14

Děkuju :-K:-K
MajaV: to krájení až pak nebylo realizovatelné, bohužel:-/. Musela jsem dát jídlo teplé a nestihla bych to;-), mám to trošku složitější, musím připravit jídlo přímo na talíř..... ale, kdo zkusí, ať udělá dle svého:yes::yes::yes::yes:

MajaV

11. 5. 2015 14:51

Dobrá klasika, jen bych brambory vařila vcelku a krájela až pak.

yanull yanull

11. 5. 2015 14:33

Taková jídla mám také ráda, určitě bych si pochutnala :-p:-K +2 :yes:

MarcelaPa

11. 5. 2015 13:32

Mám ráda taková jednoduchá jídla,:yes: je to takové jarní, svěží. Dokáži si tam i představit medvědí česnek.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jake bramburky se muzou jist brambory s tvarohovým přelivem paracek do mikrovlnky

Suroviny: brambory rané, tvaroh ve vaničce, máslo, čerstvé bylinky, česnek, sůl, kefír

TopRecepty.cz

Brambůrky s tvarohovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wl9M