Jahodová žemlovka s čokoládovo-jahodovou šlehačkou
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 288 kJ / 1 503 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,85 g |
Tuky | 90,52 g |
Vláknina | 7,45 g |
Cholesterol | 414 mg |
Sodík | 653 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 132,49 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 9. 2015 12:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 16 minutami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 18 minutami
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 28 minutami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 52 minutami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 1 hodinou
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 2 hodinami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 5 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Další recepty
Tématické fráze: jahodová žemlovka zemlovka s jahodami a pudinkem žemlovka s pudinkem a jahodami recepty žemlovka žemlovka s jahodovym pudinkem žemlovka z jahod žemlovka s jahod žemlovka z jahod a tvaroh zemlovka bez tvarohu jahodova zemlovka s pudinkem žemlovka z toustového chleba se šlehačkou
Suroviny: chléb toustový tmavý, mléko, máslo, tvaroh měkký, med tekutý, žloutek, kokos strouhaný, jahody, cukr krupice, smetana ke šlehání, čokoláda bílá, máslo, jahody
Jahodová žemlovka s čokoládovo-jahodovou šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VKOX
1 názor