Bulgur nasladko nejen pro Petru
Suroviny
Porce: 2
Nutriční hodnoty
Energie | 962 kJ / 230 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,88 g |
Tuky | 7,31 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 23 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 39,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Lze dělat i z ovoce čerstvého nebo kompotovaného, ale to pak přidat až nakonec po vypnutí, jen prohřát,jinak se ovoce rozvaří.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 5. 2011 10:45
Sarovko, Eve (neregi.), děkuju za vyzkoušení a jsem ráda, že vám chutnalo.
13. 4. 2011 12:51
Díky za super recept, výborné jídlo.
19. 6. 2010 10:24
nadhera...nemam slov
9. 6. 2010 09:48
Mirčo, díky. Nikdy mě nenapadlo udělat bulgur na sladkoA opražením na másle získá neuvěřitelně skvělou chuť a vůni Jsem nadšená. A dnes určitě udělám znovu. Už se těším.
22. 5. 2009 07:36
Hanko.Bulgur je u nás skoro v každém krámě-Billa,Interspar,bio prodejny,(dokonce i v klasických potravinách a to jsme poměrně malé město),tak myslím že i u vás seženeš.Tady přidávám odkaz s fotkou balení bulguru,abys věděla po čem koukathttp://www.toprecepty.cz/recept/4588-bulgur-s-vepr....Tak když seženeš a budeš dělat dej prosím vědět.
Ještě mě k tomuhle receptu napadlo-dát hotovou směs do máslem tence vymazaného pekáčku,zalít trochou klasické smetany,nebo poklást kopečky zakysanky,přidat trošku šťávy z kompotu a zapéct pár minut v horké troubě.No zkusím příště
Ještě mě k tomuhle receptu napadlo-dát hotovou směs do máslem tence vymazaného pekáčku,zalít trochou klasické smetany,nebo poklást kopečky zakysanky,přidat trošku šťávy z kompotu a zapéct pár minut v horké troubě.No zkusím příště
22. 5. 2009 00:08
Mirčo, vypadá to moc pěkně láká to k vyzkoušení, ale taky jsem se ještě s bulgurem nesetkala je běžně k dostání, nebo kde ho seženu
21. 5. 2009 18:45
Špagetkojá zase nezkoušela s rýží nebo pohankou.
Piprejestli máš ráda kuskus,tak ti bulgur bude chutnat taky.Rozhodně zkusno a když to pro tebe nebude to pravé ořechové tak se dá vždycky přidat po troškách třeba do karbenátků,mleté,..(bulgur na chvíli namočit do horké vody,scedit a přidat do směsi masa,nebo schovat po troškách třeba do klasického rizota.Využití je spousta a uvidíš že se brzy skamarádíte,tedy pokud budeš chtít zkusit
Piprejestli máš ráda kuskus,tak ti bulgur bude chutnat taky.Rozhodně zkusno a když to pro tebe nebude to pravé ořechové tak se dá vždycky přidat po troškách třeba do karbenátků,mleté,..(bulgur na chvíli namočit do horké vody,scedit a přidat do směsi masa,nebo schovat po troškách třeba do klasického rizota.Využití je spousta a uvidíš že se brzy skamarádíte,tedy pokud budeš chtít zkusit
21. 5. 2009 18:21
Pipre - neboj, já se o existenci jakéhosi bulguru dověděla taky až tady, jen o něco dřív, takže jsme na tom s těmi objevy stejně . A právě to je fajn, že člověk v krámě pak vidí věci, kolem kterých přejdeš nevšímavě, protože nevíš, co s tím. Já díky těmhle receptům znovuobjevila pohanku nebo jáhly, na které jsem prostě od dětství zapoměla Naučila jsem se používat kuskus atd ...
21. 5. 2009 17:46
Spagetko, tys to jen nezkoušela, já ale do této chvíle ani nevěděla, že existuje nějaký bulgur, až jsem si ho teď vyhledala na netu Máme rádi rýžový nákyp s ovocem, ale podle informací je bulgur výživnější než rýže a stravitelnější než luštěniny s příjemnou oříškovou chutí. Sušené ovoce také občas kupuji a tak to musím vyzkoušet, vypadá to moc chutně. Bodík!
21. 5. 2009 16:57
S bulgurem jsem to ještě nezkoušela, napravím, jinak i s rýží nebo pohankou ano
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 11 minutami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 12 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 12 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 13 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Z planých i pěstovaných bylin můžeme doma vyrábět skvělé sirupy a medy. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: bulgur recepty výborné bulgur s ovocem bulgur bulgur recepty bulgur na sladko s ovocem jak vařit bulgur pohanka jak uvařit rýže nasladko nákyp z bulguru jak se vari bulgur recepty bulgur bulgur s medem kuskus nasladko bulgur nákyp kuskusové rizoto recept bulgur burgur na sladko jak uvařit pohanku bulgur s ovocem a medem pohanka nasladko
Suroviny: bulgur, máslo, sůl, med, ovoce sušené, kompot ananasový, voda, mléko, lupínky mandlové
Bulgur nasladko nejen pro Petru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZAD
10 názorů