Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny
Domácí chléb, který provoní kuchyň, naladí chuťové buňky a láká k zakrojení pořádného kousku. Ať již s máslem nebo pomazánkou, vždycky bude chutnat. Domácí pekárna zajistí výsledek s minimálním úsilím.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 5 510 kJ / 1 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,15 g |
Tuky | 20,70 g |
Vláknina | 24,80 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 233,10 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 11. 2020 08:24
23. 4. 2020 07:05
13. 4. 2020 17:09
13. 7. 2019 20:30
17. 1. 2017 09:35
15. 1. 2017 11:51
11. 1. 2017 11:35
11. 1. 2017 10:06
Ale soli je v receptu opravdu velice moc - na 250 g mouky dávám rovnou malou lžičku (mělo by to být 5 g soli). Toho kmínu je tu opravdu hodně, ona i ta uvedená lžíce octa je spíš na 500 g mouky - pokud budeš chtít zkoušet.
11. 1. 2017 00:05
Hedwika:
Já dávám na dvojnásobné množství (600g) mouky 2KL soli
(a kmnínu na 300g mouky ne 2PL!!! jako zde, ale pouze 1/2KL)
No, každému podle chuti, že
10. 1. 2017 23:08
10. 1. 2017 21:02
10. 1. 2017 20:58
10. 1. 2017 18:15
10. 1. 2017 18:08
10. 1. 2017 17:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 10 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 8 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 11 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 12 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 14 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 15 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 16 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 18 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 18 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Proč se chleba v domácí pekárně občas propadne? Důvodem je pravděpodobně jedna z těchto dvou příčin
Ptačí mléko: Oblíbený retro dezert je levný a rychlý. Zvládnou ho i začátečníci
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Další recepty
Tématické fráze: chleb z domaci pekarny domaci zitny chleb recept na chleba v domácí pekárně chleba z domácí pekárny recepty recepty na domácí chleba z pekárny recept na domácí žitný chleba recept na chléb z domácí pekárny recepty na chleba z domácí pekárny domaci žitny chleba chléb z domací pekárny recept recept na domácí žitný chléb recepty domácí chleba do domácí pekárny recept na chleba z domaci pekarny recepty na domácí chléb z pekárny recepty na chleba domácí pekárna chleba v domácí pekárně recept domácí žitný chléb žitný chléb z droždí žitný chleba z droždí recept na chleba v pekárně
Suroviny: mouka žitná, mouka hladká, olej, kmín celý, mléko, ocet, voda, cukr, sůl, droždí čerstvé, semínka slunečnicová
Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3mVp
15 názorů