Zapečený květák se žampionama
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 456 kJ / 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,64 g |
Tuky | 36,71 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 38,09 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 10 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 13 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 1 hodinou
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 1 hodinou
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 2 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 3 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 3 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 3 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 4 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 5 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 6 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: zapečený květák zapečený květák s houbami zapeceny kvetak recept kvetak žampionyrecepty zapečená brokolice se žampionama kvetak s houbama smazeny pstruh recept zapečenykvetak s houbami zapečeny květak recepty recept na zapeceny kvetak recepty květk ruzne recepti zapečený plněný pstruh zampionyrecepty.cz zapečeny květak s těstovinami květk zapečen květák co se žamponama recept na testoviny se zampionama
Suroviny: květák, sůl, žampióny, šťáva citronová, máslo, mouka hladká, mléko, vejce, sýr strouhaný
Zapečený květák se žampionama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2jy
0 názorů