Pšeničné uzly se lnem a otrubami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 497 kJ / 2 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,75 g |
Tuky | 61,32 g |
Vláknina | 36,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,03 g |
Sacharidy | 396,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nadýchané uzlíky strakaté kousíčky otrub a lněným semínkem. Těsto je tvárné, spíš volnější a uzly z něj vydrží velice dobré i druhý den po upečení.
Z Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/psenicne-uzly-se-lnem-a...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 12. 2018 10:49
26. 12. 2018 01:32
17. 11. 2017 09:42
6. 11. 2017 17:34
Ve vypnuté a zavřené pekárně pak necháš těsto vykynout. Když mám doma zimu, klidně na 1 minutu zapnu program Pečení, pak pekárnu vypnu a nechám těsto vykynout
6. 11. 2017 17:19
6. 11. 2017 14:07
6. 11. 2017 13:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 14 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 16 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
TondaJ uvařila před 52 minutami
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 2 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 4 hodinami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 5 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 5 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 6 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 6 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 7 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
kiwi40 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mistrovství světa v hokeji i v jídle? Jen piva se prodalo za 50 milionů, padlo bezmála 40 tisíc porcí hranolek a 880 kg hořčice
Reportáž: Jak se vaří U Sapíků? Legendární šéfkuchař nabízí řízek přes celý talíř, skvělý sulc i sladké taštičky
Pět způsobů, jak využít ředkvičky: Křupejte je v salátu, v pomazánce, uvařte je v polévce, upečte či osmažte
Další recepty
Tématické fráze: pšeničné otruby recepty recept otruby jak vypadají psenicné otruby recepty z otrub pšeničné otruby
Suroviny: voda, sladěnka, mouka hladká, droždí čerstvé, voda, olej, mouka hladká, otruby pšeničné, semínka lněná, sůl
Pšeničné uzly se lnem a otrubami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8yp5
7 názorů