Kdoulový sýr ze slupek
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
30 kousků
Nutriční hodnoty
Energie | 11 181 kJ / 2 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,65 g |
Tuky | 35,25 g |
Vláknina | 46,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 547,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Kdoule je ovoce s léčivými účinky. Obsahuje 10% cukru, pektin, kyseliny, třísloviny, silice, vitamín C, draslík, fosfor, hořčík, vápník, měď, železo atd.
Při výrobě tohoto sýra se využívají slupky kdoulí, jinak odpad, který vzniká při výrobě kdoulového kompotu. Dobře vyzrálé kdoule mají žlutou barvu a jemnou vůni.
Po natrhání necháme kdoule ještě několik dní dozrát, aby získaly barvu a vůni.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2019 08:48
17. 11. 2019 23:41
24. 11. 2017 19:57
24. 11. 2017 19:54
24. 11. 2017 18:26
24. 11. 2017 17:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 12 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 15 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 17 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 20 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
vladhn uvařila před 6 hodinami
Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
zutro uvařil před 6 hodinami
Pohár ze zakysané smetany a pudinku bez vaření
Moanka uvařila před 7 hodinami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
RabaRoman uvařila před 8 hodinami
Sirup z květů černého bezu
Mishishe1 uvařila před 8 hodinami
Vepřová plec na hořčici
harvel uvařil před 9 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 12 hodinami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 13 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 13 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se daří finalistům Peče celá země: Vojtěch vyprodává kurzy, Tereza frčí na sítích a Roman se naučil důležitou věc
Znáte mišpule? Sladké zimní ovoce je ideální na marmeládu, ta spolu se skořicí dodá nezaměnitelnou chuť křehkým tartaletkám
Kdouloň a její využití: Dřevina našich babiček nám nabízí příjemně aromatické plody k výrobě proslulého želé
Další recepty
Tématické fráze: kdoulový sýr kdoule sýr kdoulový sýr recept syr z kdoule kdoule recepty sušení kdoulového cukroví mrazene kdoule recept kdoulovy syr ldoulový sýry koláče s odpadu dužin
Suroviny: kdoule, cukr krystal, rozinky, ořechy vlašské, kyselina citronová, skořice mletá, olej
Kdoulový sýr ze slupek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WrOn
6 názorů